Cum arată noua maşină de poliţie cu inscripționare verde-albastră

Primele mașini de poliție cu noua inscripționare verde-albastră au intrat deja în trafic în România. Acestea sunt furnizate de Dacia și sunt colantate în culori care copiază destul de mult modelul mașinilor de poliție din Germania.

Primele mașini de poliție cu noua inscripționare verde neon şi albastră au intrat în dotarea forțelor de ordine din România şi pot fi văzute în trafic începând de miercuri. Noile maşini ale poliţiei sunt furnizate de Dacia și au culori care se aseamănă cu cele ale mașinilor de poliție din Germania.

Noile mașini de poliție cu inscripționare verde-albastră au fost anunțate de ministrul de Interne Marcel Vela încă de acum o lună, când a vizitat uzina Dacia de la Mioveni. „Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre”, spunea atunci ministrul Vela.

Primele mașini purtând noua imagine a Poliției Române au sosit în cursul zilei de marți la sediile poliţiei din Argeş. Era de altfel, de așteptat, dat fiind că poarta fabricii Dacia se află în acest județ, cu toate că operațiunea de echipare a mașinilor cu gadgeturile specifice muncii de poliție e posibil să nu se fi făcut la Mioveni. Potrivit celor de la Poliția Argeș, forțele de ordine din acest județ au primit 17 autospeciale noi Dacia Logan care vor fi repartizate structurilor de ordine publică şi rutieră,a informat promotor.ro.

Toate mașinile intrate în dotarea polițiștilor au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.

Vizualizări: 5,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: