A fost lansat modelul Dacia Dokker rulotă pentru amatorii de călătorii

Dacia a lansat modelul Dacia Dokker rulotă, cu care poți să pleci în vacanță fără să fii nevoit să plătești cazare. Dacia transformată în rulotă este pentru cei care au decis să evite resort-urile aglomerate, hotelurile cu sute de camere și locațiile ultra-populate și este acum la mare căutare.

Pentru cei care caută o variantă de vacanță low cost, există o soluție inedită, Dacia Dokker transformată în rulotă. Modelul Dacia Dokker rulotă a fost lansat de curând și este un proiect în care mașina a fost făcută să acceseze tot spațiul disponibil. Acest model îți oferă posibilitatea să optezi pentru vacanțele în rulotă, departe de hotelurile super aglomerate.

Noul model Dacia Dokker îți oferă acum posibilitatea de a transforma mașina, în rulotă. Vehiculul se află la un preț de pornire în valoare de 14.650 de euro în România, iar în Spania este doar 11.726 de euro. Acest camper cu emblema Dacia a fost modificat de o companie spaniolă, specializată de astfel pentru asemenea modificări, informează floteauto.ro.

Chiar dacă noua rulotă Dacia nu oferă confortul unei rulote obișnuite, acest vehicul îți oferă un spațiu de dormit, bucătărie improvizată și o baie accesibilă. Spaniolii au înlocuit bancheta din spate cu trei locuri și au adăugat una cu doar două locuri. Al treilea loc este acum folosit ca spațiu de depozitare. Așadar, acolo sunt stocate o măsuță și două scaune, pentru ca oamenii să se bucure din plin atunci când vor să iasă la iarbă verde, sau, de ce nu, la plajă.

În spatele scaunelor și-au făcut loc o chiuvetă și un rezervor de apă de 38 de litri. Apar acolo și un frigider și o plită. Iar cine vrea să facă duș în aer liber, are această posibilitate.

Când toate acestea nu mai sunt folosite, spațiul se poate transforma într-un pat în care încap lejer două persoane.

Pe acoperișul vehiculului, a fost montat un panou cu celule fotovoltaice pentru a asigura stocul de energie necesar pe durata campării.

Dacia Dokker astfel transformată poate fi închiriată cu prețuri cuprinse între 70 și 80 de euro pe zi, comparabile cu prețul unei camere de hotel.

Galerie foto


Vizualizări: 3,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: