Cum arată regina Marii Britanii pe cal, la 94 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost fotografiată călărind în împrejurimile Castelului Windsor, aceasta fiind prima apariție publică a suveranei de 94 de ani de la intrarea sa în izolare ca urmare a pandemiei, relatează BBC.

Suverana, care a împlinit 94 de ani în aprilie, a fost fotografiată în weekend călărind un Ponei Fell, un cal mic de statură, dar robust, care se numește Balmoral Fern și care are 14 ani.

Regina călărește adesea în împrejurimile castelului Windsor, despre care se spune că e reședința ei favorită. 

În fotografiile făcute în acest weekend, vremea este frumoasă și regina poartă pe cap un batic viu colorat, fiind îmbrăcată cu pantaloni de culoare deschisă, jachetă, mănuși albe și ghete vișinii. 

Regina Elisabeta a II-a a părăsit Palatul Buckingham la 19 martie şi s-a mutat la Castelul Windsor, reşedinţa regală situată la vest de Londra, în contextul extinderii tot mai rapide a pandemiei de coronavirus. A venit aici împreună cu soțul ei, Phillip, ducele de Edinburgh, care are 98 de ani, dar și cu câțiva membri ai personalului. Asta, în condițiile în care fuseseră diagnosticați cu coronavirus atât prințul moștenitor, Charles, cât și premierul Boris Johnson, cu care suverana intrase în contact.

Vizualizări: 2,631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: