Horoscop

Valabil pe 29 mai

Berbec: Poate vă interesaţi de un nou domeniu de studiu sau metode de lucru diferite şi o sa va updatati din mers lejer. O să-i convocaţi pe câţiva prieteni să reluaţi vreo activitate care va relaxa şi s-o mai adaptaţi pe ici pe colo ca să respectaţi normele.

Taur: O să faceţi monetarul să vedeţi cum staţi cu plata ratelor şi dacă vedeţi că sunt probleme căutaţi şi soluţii - al doilea job, de exemplu. E posibil să descoperiţi o sursă de venit care să vă relaxeze financiar, însă va fi cu munca multă, dar asta nu vă descurajează că puteţi duce.

Gemeni: O problemă de suflet se rezolva şi n-o să mai lăsaţi să vi se pună beţe-n roate în relaţie, o să fiţi pe poziţii. O să faceţi nişte cheltuieli care nu erau în plan şi se poate să vă cam daţi bugetul peste cap, dar o să mai şi primiţi ceva în cont, posibil chiar azi.

Rac: Poate toată situaţia încordată din ultimele luni v-a adus mai aproape de fiinţa iubită şi vreţi să rămâneţi pe viaţă împreună. E momentul să vă extindeţi aria de influenţa să vă mai luaţi ceva în plus de lucru ca să vă mai asiguraţi banii pentru cheltuielile care s-au tot amânat

Leu: Sunt oameni care vor să puneţi umărul împreună la o activitate care să-i ajute pe cei din jur să se descurce. Poate apelaţi la un avocat, un negociator ca să vă recuperaţi banii, să vă fie răsplătite drepturile şi să obţineţi un act care să specifice toate lucrurile astea.

Fecioară: O să vă bucuraţi de nişte beneficii, dar trebuie să le reamintiţi şefilor cât aţi lucrat şi că va mai datorează nişte bani. O să aveţi de legalizat o situaţie şi o să încercaţi prin telefon, email, posta şi dacă nu primiţi confirmarea să bateţi drumurile pân-acolo să luaţi totul ştampilat.

Balanță: Poate vă pregătiţi de plecare la cineva care vrea să fiţi împreună c-aţi stat destul separat din cauza pandemiei sau din alte motive. Poate o să vă faceţi timp să mai lucraţi câte ceva pentru casa şi o să trebuiască să plecaţi în altă localitate să faceţi asta şi să vă ocupaţi de legume, de fructe.

Scorpion: În orice moment poate să apară cineva care să dea un nou sens vieţii voastre şi să fiţi fericiţi. O să vă fie la-ndemână o modalitate de a vă spori banii din cont şi poate renunţaţi la ceva care nu mai e rentabil c-o să daţi accept unei colaborări.

Săgetător: Poate va incita o ofertă de job şi n-o să lăsaţi să vă scape o astfel de ocazie pentru c-or fi şi bani mulţi la mijloc. O să puteţi repara o prietenie care s-a mai estompat pentru că n-aţi mai întreţinut-o cu prezenţa voastră sau relaţia de cuplu se rescrie pe alocuri.

Capricorn: E bine să acordaţi toată atenţia stării de sănătate şi să-i monitorizaţi şi pe ai voştri - sunt aspecte care se cer rezolvate. Se pare c-o să interacţionaţi cu nişte oameni, fie online, fie la slujbă ca să daţi drumul unui proiect, să eficientizaţi toată treaba, să scoateţi maximum din ce se poate.

Vărsător: Abia acum o să puteţi descâlci itzele unei poveşti de iubire şi să fiţi şi fericiţi că v-aţi redescoperit unul pe celălalt. E posibil să lucraţi ceva care să v-aducă o sumă nesperată de bani şi să vă asiguati banii de rate să nu care cumva să rămâneţi cu restante.

Pești: Poate aţi comandat nişte lucruri pentru casa şi o să reamenajaţi interiorul şi mai faceţi una alta. Va mai ocupaţi de casă, de grădină, poate le mai daţi o mână de ajutor şi părinţilor care nu se descurca singuri sau pe bunici o să-i sprijinii cu câte ceva.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: