Horoscop

Valabil pe 28 mai

Berbec: Poate ați descoperit o metodă simplă și eficientă de învățat, ca să-i îndrumați și pe cei mici, că au nevoie de susținere. Poate o să strângeți relațiile cu frați, surori, veri, nepoți și vă adunați la casa părinților, a bunicilor, să refaceți spiritul de clan, să simțiți puterea familiei.

Taur: Vin bani din urmă, dar și datoriile se țin după voi și trebuie să scăpați de absolut toate până luna viitoare. Cei cu care v-ați înțeles pană acum par inabordabili și o să-i mai lăsați până își revin, că or avea și ei niște probleme și până la urmă cineva tot o să vă ajute.

Gemeni: Apar de undeva niște bani, o fi vreun supliment și poate vă faceți planuri de plecat pe undeva în plimbare și-i țineți de rezervă. O să puteți regla o serie de lucruri care v-au ținut pe loc și să vă luați banii de care aveți nevoie, că or să fie cheltuieli, nu glumă și trebuie să faceți față.

Rac: Cineva care vă apreciază vrea poate și mai mult să fiți o echipă, să formați un cuplu și vedeți ce simțiți. E posibil să luați niște bani și să umpleți niște goluri în gospodărie, că o să aveți multe nevoi. Ai voștri v-or fi rugat să luați tot felul de lucruri de mare utilitate.

Leu: O problemă de sănătate poate deveni incomodă, dar dacă interveniți la timp o s-o combateți și vă salvați. Se poate să luați startul într-o nouă aventură profesională și să fie și cu succes. Totul e să țineți pasul cu ce se cere, care e în continuă mișcare.

Fecioară: Cineva cu care ați fost în relație încă nu înțelege ce-i reproșați și poate-i mai explicați încă o dată. O să aveți și voi parte de o reușită, însă mai trebuie să insistați pe ici, pe colo, ca să convingeți tot staff-ul că meritați o mărire de salariu, o primă.

Balanță: Un frate, o soră vă cheamă la ei acasă prin alt oraș și o să vă duceți de îndată ce se ridică embargoul. Vă puneți de acord cu niște angajatori să vă duceți la sediul lor să prelungiți un contract, să cereți poate și altceva de lucru și o să așteptați momentul prielnic.

Scorpion : Sunt lucruri care se pot rezolva pe cale legală și o să puteți munci sau să vă recăpătați o casă, un atelier, un garaj, o boxă pe care le luaseră alții. O să vă rotunjiți veniturile cu ce o să mai câștigați din particular și o să atingeți și un obiectiv mai îndrăzneț, să vă luați o mașină, dacă mai faceți și un mic împrumut.

Săgetător: Începe să se dezmorțească atmosfera din relația de cuplu și o să fie comunicare pe mai multe nivele. Or să vă interpeleze niște oameni care v-au mai propus cu ceva timp în urmă să lucrați împreună, dar nu s-o fi putut la vremea aia și poate acum se poate.

Capricorn: Poate vă pregătiți mașina de drum lung și o să cheltuiți niște bani dacă nu știți s-o reparați singuri. Poate vă orientați spre altceva, începeți niște cursuri, vă dați tot interesul să luați mai mulți bani, că or să și apară situații favorizante.

Vărsător: Relația sentimentală traversează niște etape care să vă remodeleze, că așa cum sunteți acum nu duce la o relație trainică. Apar ocazii pe care n-ar trebui să le ratați, ca să luați și voi un ban în plus, să vă pregătiți de o relansare socială, fie și doar pe net, în video, în rețelele de socializare.

Pești: O să vă bucurați de un plus de atenție din partea cuiva care v-a dus dorul și o să vă faceți timp și pentru o oră, două de socializare în formula respectivă. O să faceți niște reparații, reamenajari, ca să sporiți gradul de confort de acasă și să oferiți ospitalitate celor care vă trec pragul, să vă simțiți cu toții bine.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: