Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

"Polițistul" de 5 ani, vizitat de colegii de la SAS

Un copil de 5 ani din Curtișoara, județul Gorj, a fost vizitat miercuri de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Gorj. David are o mare pasiune pentru tot ce știe el, la vârsta lui, că înseamnă poliția. Aproape zilnic îmbracă un tricou de poliție primit în dar de la unchiul său, care este polițist, omul de la care a dezvoltat pasiunea pentru poliție.

David iese la poarta locuinței sale, ia poziția de drepți și salută respectuos orice mașină de poliție pe care o observă că trece prin zonă.

"Azi este aniversarea lui și împlinește 5 ani. Noi, polițiștii, am hotărât să-i facem o surpriză și să îl vizităm, împreună cu colegii noștri din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj.
I-am oferit copilului câteva daruri: un tort, pixuri și insigne inscripționate, o vestă reflectorizantă pentru a o purta atunci când se plimbă cu bicicleta, reviste ”Poliția Română” și jucării cu care el se poate juca, prefăcându-se că este polițist, până când va crește mare și, poate, chiar va alege această meserie", a transmis IPJ Gorj.

Micuțul David este crescut doar de mama lui și s-a bucurat foarte tare de surpriza pregătită de polițiști, oamenii pe care îi admiră atât de mult.

Galerie foto


Vizualizări: 2,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: