"Polițistul" de 5 ani, vizitat de colegii de la SAS

Un copil de 5 ani din Curtișoara, județul Gorj, a fost vizitat miercuri de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Gorj. David are o mare pasiune pentru tot ce știe el, la vârsta lui, că înseamnă poliția. Aproape zilnic îmbracă un tricou de poliție primit în dar de la unchiul său, care este polițist, omul de la care a dezvoltat pasiunea pentru poliție.

David iese la poarta locuinței sale, ia poziția de drepți și salută respectuos orice mașină de poliție pe care o observă că trece prin zonă.

"Azi este aniversarea lui și împlinește 5 ani. Noi, polițiștii, am hotărât să-i facem o surpriză și să îl vizităm, împreună cu colegii noștri din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj.
I-am oferit copilului câteva daruri: un tort, pixuri și insigne inscripționate, o vestă reflectorizantă pentru a o purta atunci când se plimbă cu bicicleta, reviste ”Poliția Română” și jucării cu care el se poate juca, prefăcându-se că este polițist, până când va crește mare și, poate, chiar va alege această meserie", a transmis IPJ Gorj.

Micuțul David este crescut doar de mama lui și s-a bucurat foarte tare de surpriza pregătită de polițiști, oamenii pe care îi admiră atât de mult.

Galerie foto


Vizualizări: 2,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: