Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum arată un spion? 15 fotografii publicate în presa turcă

Presa turcă a publicat fotografiile a 15 presupuși spioni Mossad, arestați săptămâna trecută.

Printre cei reținuți s-ar afla și o figură-cheie, care ar fi studiat la Univesitatea Konya. Cel aflat în fruntea presupusei rețele de spionaj ar fi un ofițer detașat în Germania, notează Jerusalem Post.

Un alt agent, identificat ca A.B. în raportul autorităților turce, ar fi colectat informații despre facilităţile oferite de Turcia palestinienilor care se opun regimului din Israel. A.B. a intrat în Turcia în 2015 și a fost dat dispărut în iunie, anul acesta, cu scopul de a distrage atenţia de la celula de spionaj, care era deja sub supraveghere până atunci, potrivit ziarului Sabah.

Aproximativ 200 de agenţi ai Serviciului Naţional de Informaţii al Turciei au supravegheat timp de un an reţeaua de colaboratori ai Mossad, potrivit oficialilor de la Ankara. Cei 15 suspecţi acuzaţi de colaborare cu Mossad au fost arestaţi în cursul unei operaţiuni desfăşurate pe 7 octombrie.

Vizualizări: 1,607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: