Cum au petrecut politicienii Crăciunul pe Facebook

Sărbătoarea Crăciunului i-a schimbat pe politicienii Gorjului! Au renunţat la atacarea adversarilor politici şi au postat pe reţelele de socializare mesaje cu urări de bine şi îndemnuri la unitate. De asemenea, unii dintre ei au postat şi fotografii cu membri ai familiei, altfel ţinuţi departe de ochii publicului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a postat pe Facebook o fotografie cu el şi cei doi nepoţi, Văduţ şi Ştefania. La fotografia respectivă apare un comentariu „de bine“ de la Victor Banţa, consilier PNL Gorj, semn că de mihai_paraschiv_si_familiasărbători politicienii uită de culoarea politică. Victor Banţa a pus şi el pe Facebook poze cu familia sa, dar mai ales cu fiica sa Andreea. Banţa a petrecut Crăciunul în localitatea natală, Polovragi. Şi colegul său de partid, consilierul municipal Mihai Paraschiv, a postat pe Facebook o fotografie cu soţia şi fiica sa.

Alţii au făcut o faptă bună de Crăciun. Senatorul Dian Popescu a fost împreună cu Ion Iordache, noul preşedinte al organizaţiei PNL Turceni, să împartă cadouri în oraş, înainte de Crăciun. Alături de ei a fost şi primarul din Negomir, Ion Gruescu. Dian Popescu a postat pe pagina sa de socializare o fotografie însoţită de acest mesaj: „Moș Crăciun a venit și la peste o mie de copii din Turceni și comunele apropiate. Ajutorul Moșului, Ion Iordache, a însoțit grupul de tineri entuziaști care au dus, alături de mine, cadourile copiilor. E seara de Ajun! Sărbători cu bine alături de oameni dragi“! Senatorul a luat-o cu el şi pe fiica lui, Diana.

mos_craciun

Dar cel mai „activ“ pe Internet a fost fostul deputat Dan Ilie Morega. „Eu, împreună cu fiica mea, Diana, la masa de Crăciun, în familie. Baia de Aramă. Dorim prietenilor dragi: Sărbători Fericite și un an nou cu sănătate si mult noroc“, a scris Morega la o fotografie cu fiica sa. Mai apar poze cu nepotul Ştefan şi cu bradul de Crăciun.

morega_brad_craciun

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: