Cum face Pandurii rost de bani

Aproximativ 10 mii de lei cheltuie clubul Pandurii cu fiecare meci organizat „acasă”. Pentru partida care va avea loc, sâmbătă, la Motru, oficialii clubului susţin că au găsit banii necesari. Pentru a face rost de bani, clubul scoate la închiriat şi un autocar.

Sâmbătă, Pandurii Târgu Jiu se va duela, pe stadionul din Motru, cu Dacia Unirea Brăila. Clubul cheltuie între 9.500 şi 10.000 de lei pentru organizarea unui meci. „Aici sunt incluse toate cheltuielile, inclusiv arbitrajele. S-a achitat totul. Nu avem probleme nici pentru următorul meci”, a declarat Marin Golea, administratorul special al clubului Pandurii.

Clubul scoate la închiriat şi un autocar, pentru a mai face rost de bani. Preţul este de 3.000 de lei pe lună, însă va fi nevoie şi de reparaţii, după cum susţine Golea: „Este cel de-al doilea autocar de la Pandurii. Sunt scoase la licitaţie maşini, terenuri, case şi închiriem şi celălalt autocar pentru că nu avem ce să facem cu el. Şi-aşa, cine l-o închiria trebuie să-l repare, să-l întreţină şi să ni-l dea în condiţii bune înapoi”.

Vizualizări: 720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: