Prunariu, un nou mandat la AJF Gorj: Vreau să continuăm lucrurile bune!

Alegeri la vârful Asociației Județene de Fotbal (AJF) Gorj. În cadrul Adunării Generale Extraordinare de vineri, 17 noiembrie, a fost stabilită componența Comitetului Executiv al AJF. La vot au luat parte 41 de membri votanți. Președinte a fost reales, cu unanimitate de voturi, Mihai Prunariu. Acesta va face echipă cu vicepreședinții Daniel Băloi și Daniel Mihuțoiu. Acesta din urmă este directorul sportiv al echipei Internațional Bălești și a preluat locul ocupat de Ovidiu Dănăcică.

Prunariu a spus ce planuri are la AJF Gorj pentru următorii ani. „Vreau să continui lucrurile bune pe care le-am făcut împreună cu membrii Comitetului Executiv noi aleși și cu Adunarea Generală. Să continuăm lucrurile bune care au mers, să îndreptăm greșelile care au fost făcute în decursul timpului și cred că fotbalul gorjean este pe un trend ascendent, adică suntem un județ care are rezultate mult mai mari decât județe mai puternice decât noi”, a declarat Mihai Prunariu.   

În noul Comitet Executiv se vor regăsi Daniel Popescu, reprezentant al cluburilor din Liga a IV-a, Ovidiu Dănăcică, reprezentant al cluburilor din Liga a 5-a, și Alin Poenaru, reprezentant al cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori.

Galerie foto


Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: