Cum faci ca parfumul tău să reziste toată ziua

Dacă alegi să foloseşti un singur tip de parfum, poți face din parfumul pe care îl folosești propria semnătură. Nimic nu este mai plăcut decât să-ți faci simțită prezența cu un miros plăcut.

Parfumurile nu au adesea aceeași longevitate ca produsele tradiționale pentru că ele nu au în compoziție conservanți și stabilizatori care să potențeze mai mult timp mirosul lui pe piele sau pe raftul magazinelor.

Câteva trucuri la îndemână te pot ajuta însă ca parfumul să dureze mai mult.

Un sfat de la experți este să faci acest lucru în continuare pe zone ca interiorul încheieturilor și al coatelor, în spatele urechilor, pe gât, pe partea din spate a genunchilor.

Pielea este cea mai subțire în aceste puncte, ceea ce înseamnă că este mai aproape de sânge și de căldura corpului tău. Pe măsură ce parfumul se încălzește, aroma lui se difuzează la intensitate maximă. După ce ai aplicat parfumul la încheieturi, instinctiv îți freci încheieturile pentru a estompa, mai ales dacă ai dat prea mult. Este indicat doar să lovești încheieturile una de cealaltă și nu să le freci. De asemenea, poți tampona încheietura mâinii în sus pe braț, pe gât sau oriunde dorești să ai un miros plăcut.

Un alt truc este să aplici parfum imediat după duș, deoarece aburul ajută la deschiderea aromei. Când ieși din duș, pielea și temperatura corpului tău sunt ridicate, iar acest lucru ajută la difuzarea aromei. În plus, pielea ta este curată și lipsită de transpirație și exces de ulei. Porii tăi sunt deschiși, iar pielea este hidratată în mod natural din apă – iar pielea hidratată păstrează parfumul.

Pielea hidratată va păstra parfumul mult mai mult timp. Un ulei de corp, o loțiune de corp sau un balsam pentru hidratare vor ajuta, de asemenea, să mențină parfumul mai mult timp.

Doar aplică produsul dorit pe zonele pe care pulverizezi de obicei parfum, iar umiditatea ar trebui să ajute parfumul să potențeze aroma parfumului ales.

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: