Cum i-a pedepsit Rotaru pe jucătorii Universităţii Craiova

Jucătorii Universității Craiova au fost pedepsiți de patronul Mihai Rotaru după eşecul din cupă. Decizia afaceristului a fost de a trimite echipa cu autocarul la Cluj deşi exista varianta de a merge cu avionul.

Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova, a decis să îi pedepsească pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf după eliminarea din Cupa României. Craiova a fost eliminată din Cupa României de Sepsi OSK, iar Mihai Rotaru nu i-a mai „răsfățat” pe jucătorii săi cum o făcea la deplasările importante ale echipei. Deși Mihai Rotaru prefera să își trimită jucătorii cu un charter în deplasările mai lungi pentru a nu fi obosiți la meciurile din sezonul 2021 – 2022, nu același lucru s-a întâmplat și înaintea partidei cu CFR Cluj care poate conta în lupta pentru titlu.

Universitatea Craiova a făcut deplasarea către Cluj Napoca cu un autocar, nu cu avionul, așa cum echipa era obișnuită. Este prima dată când Mihai Rotaru preferă să apeleze la această „pedeapsă”. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a făcut o deplasare de aproximativ 6-7 ore din Craiova până în Cluj Napoca cu o zi înaintea meciului cu CFR Cluj din etapa a 9-a a play-off-ului.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: