Victorie mare pentru Gilortul în derby-ul Gorjului din Liga 3

Gilortul Târgu Cărbunești este salvată matematic de la retrogradare după meciul din această etapă. Gilortul a învins vineri fără drept de apel satelitul celor de la ACS Viitorului Târgu Jiu și a rezolvat problema salvării de la retrogradare.

Gilortul a obţinut a patra victorie consecutivă din play-out şi a scăpat  matematic de retrogradare. Echipa din Cărbuneşti şi-a luat astfel revanșa în fața satelitului Viitorului după eșecul pe teren propriu din turul play-out-ului într-o manieră mult mai clară decât o arată rezultatul. „Antrenorul Alex Stoica a schimbat sistemul de joc, a trecut la un 4-4-2 și a surprins adversarul prin organizare, iar jucătorii au dat dovadă de determinare și au respectat partitura tactică, evoluând magnific, disputa dintre cele două formații fiind peste media unui joc de Liga 3. Veniți cu gândul să tranșeze problema retrogradării, jucătorii noștri au controlat autoritar prima repriză când au ratat câteva ocazii rarisime”, a informat formaţia oaspete din meciul de la Bumbeşti Jiu despre desfăşurarea jocului. Bucur, Gîlcescu, Duriță, Gheorghe şi Avramescu  au fost foarte aproape să deschidă scorul. În minutul 30 Cornicioiu a fost faultat în careu și Alexandru Avramescu l-a învins pe Krupenschi cu un șut în dreapta acestuia. În ultimul minut de joc al primei reprize, Denis Bucur a avut o acțiune superbă pe stânga și l-a învins pe Krupenschi, de la marginea careului mare. După pauză, tot Gilortul a dominat jocul iar ratările au fost semnate de Ciutică, Avramescu, Bucur și Almăjanu.

Prin cele trei puncte acumulate în acest joc Gilortul a reuşit să demonstreze că merită să joace şi sezonul viitor în Liga 3.

Vizualizări: 1,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: