Variantă surprinzătoare de antrenor la ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu este în căutarea unui nou antrenor, cu care să înceapă următorul sezon de Liga 2. Sunt șanse ca numirea în funcția de ”principal” să fie reprezentată și de o surpriză foarte mare, din cadrul clubului iar omul bun la toate ar putea fi Gabriel Răscol, profesor la LPS Târgu Jiu.

Un profesor de la Liceul Sportiv din Târgu Jiu, Gabriel Răscol, este varianta de posibil antrenor principal la ACS Viitorul Târgu Jiu  din această vară, informează liga2.ro. Răscol este, în acte, directorul sportiv al echipei dar în ultimele etape din acest sezon de Liga 2, din play-out, după plecarea lui Eugen Trică, a fost antrenor interimar, pregătind echipa alături de alţi antrenori din cadrul clubului. Nu a fost prima dată când a îndeplinit acest rol pe care l-a mai jucat şi la plecarea lui Flavius Stoican, atunci când se specula faptul că l-a îndepărtat de la echipă pe fostul tehnician. Conform presei centrale se pare că sunt șanse ca acum să fie numit antrenor principal.

ACS Viitorul Târgu Jiu este echipa care a schimbat cei mai mulţi antrenori în actualul sezon, dacă se include aici şi plecarea şi apoi revenirea lui Eugen Trică fiind şapte schimbări pe banca tehnică a echipei care la începutul acestui an intra în insolvenţă, după ce efectuase un cantonament, nu foarte ieftin, în Antalya.

Vizualizări: 1,915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: