Târgu Jiul, gazda Festivalului Mediteranean

Municipiul Târgu Jiu va fi gazda unui festival mult așteptat de gurmanzi. Este vorba despre Festivalul Mediteranean. Organizatorii au ajuns la Târgu Jiu, iar evenimentul va avea loc în Piața Prefecturii.

Cei îndrăgostiți de bucătăria turcească sunt așteptaţi în perioada 28-30 august în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu pentru a descoperi adevărata artă culinară. Târgujienii și nu numai sunt așteptați cu bucate alese, iar prețurile vor fi pentru toate buzunarele.

”Vom aduce pentru voi BAKLAVALE cât vezi cu ochii, cea mai iubită înghețată, unică în lume (MARAȘ DONDURMA), renumitele plăcinte Turcești (su boregi și gozleme) pe care le vom prepara în faţa dumneavoastră, înmiresmata cafea turcească la nisip KUMDA TURK KAHVESI, peste 50 de sortimente de TURKISH DELIGHT, şi, ca de fiecare dată, vom aduce și ceva nou, unic în România: SEKERPARE & BALBADEN”, spun organizatorii.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că a primit o solicitare pentru ca centrul orașului să fie pus la dispoziție, în regim de închiriere.

”Am avut o solicitare de la societatea care a mai organizat și în anii trecuți. Am avut o colaborare foarte bună, iar cetățenii care au fost prezenți la acest eveniment au fost mulțumiți. Primăria Târgu Jiu și-a dat doar acordul pentru organizarea acestui eveniment în care societatea vine și plătește o anumită taxă pentru folosirea domeniului public. Cu siguranță și-au luat aviz de la DSP Gorj. Toată responsabilitatea organizării unui astfel de festival îi revine societății. Noi ne-am dat acordul, atât. Nu am vrut să restricționăm acest lucru”, a spus primarul Romanescu.  

Vizualizări: 1,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: