Horoscop

Valabil pe 27 septembrie

Berbec: Nu lăsa stresul din familie să te împingă la acțiuni riscante. Există șanse mari de a fi prins într-o capcană. Discuțiile în contradictoriu își vor spune cuvântul la locul de muncă. Consultă-te și cu partenerul înainte de a lua o decizie referitoare la o posibilă plecare la un drum lung.

Taur: Zi favorabilă pentru luarea unor decizii majore. Sunt șanse să implementezi o idee sau un proiect nou. Succesul de care te vei bucura pe viitor se va datora și sfaturilor pe care le-ai primit în trecut de la cineva din familie. De asemenea, se anunță o zi bună și pe plan sentimental.

Gemeni: A venit momentul să-ţi manifeşti instinctul sexual. Vei fi pus în situații delicate: fie vei dori să îți asculți sufletul, fie mintea. Totuși, crezi că ai dreptul la iubire din partea unei persoane noi, care să nu implice mult efort pentru a o avea alături de tine.

Rac: Speculațiile nu sunt de bun augur azi. Fie că este vorba de un defavor din partea cuiva din anturaj, fie nu intri în posesia unui comision, aceste sunt lucrurile la care trebuie să te aştepţi. Este o zi favorabilă implementării planurilor de viitor și deciziilor pentru lucruri importante.

Leu: Zi bună pentru construirea relațiilor în plan personal și profesional. Astfel veți înnoda noi legături de prietenie sau colaborare. Nu dați împrumuturi unor persoane ce nu vă inspiră încredere pentru a nu avea parte de neplăceri. Nu pierdeți timpul cu nimicuri.

Fecioară: Partea emoțională este supusă stresului. E posibil să fii implicat, fără să îți dai seama, în unele evenimente, alături de prieteni, și vei constata că ai fost mințit în ultima perioadă. Există șansa să faci un compromis doar de dragul cuiva și ulterior să constaţi că nu s-a meritat.

Balanţă: Se pare că acum vei avea posibilitatea de a scoate la suprafață o atitudine de lider. Astrele produc o reechilibrare emoțională, psihică, și vei reuși să preiei controlul asupra unor situații tensionate, încercând să le dizolvi, iar rezultatul final va fi obținut în zilele următoare.

Scorpion: Vești bune despre o avansare profesională, posibilitatea de a pleca într-o deplasare în afara granițelor pentru a reprezenta o instituție sau o firmă. Este posibil să te lovești de reticența partenerului de viață, însă acesta ți-ar putea da un sfat care să te ajute să reușești în carieră.

Săgetător: Te atașezi de cineva care știe cum să îți vorbească. Dă dovadă de răbdare și toleranță și este dispus să aibă grijă de tine. Hotărăști să îți deschizi sufletul în fața acestei persoane și să îți exprimi intențiile. Descoperi cu acest prilej că începi iarăși să ai încredere în tine.

Capricorn: Cineva cu poziție socială mai bună ar putea sa-ți confirme faptul că satisfacțiile pe plan profesional întârzie să apară pentru că te implici cu prea mult egoism în munca ta și nu ții cont de sfaturile celor din jur. Ascultă și recomandările celor dragi, aceștia îți vor tot binele.

Vărsător: Simți nevoia de a ieși din rutină, de a-ți folosi capacitățile intelectuale pentru a cuceri pe cineva, plus că vei avea șanse mari să întâlnești astfel de oportunități. Totuși, dacă ești deja într-o relație de cuplu, fii pe cât posibil discret, pentru a nu provoca suferință partenerului de viață.

Peşti: Ar fi bine să ai mai multă grijă de starea ta fizică, psihică și morală în această zi. Posibil că vei fi ajutat de cei dragi sau de un prieten din anturaj pentru a începe un proces de autocunoaștere. În urma acestui demers vei evolua pe toate planurile, dar în special pe plan profesional.

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: