Cum își petrec politicienii gorjeni weekendul

Politicieni gorjeni își țin la curent următorii de pe paginile de socializare și postează fotografii cu ceea ce fac în timpul liber.

Astfel, deputatul Radu Miruță a fost astăzi la Novaci, unde a participat la treburile din gospodărie. Miruță a postat o fotografie cu el dând cu motocoasa prin vie. ”Uneori se găsește timp pentru toate și tare eficient se încarcă bateriile”, scrie Miruță.

Astfel de îndeletniciri mai are și deputatul PSD Mihai Weber, care mai postează uneori fotografii din grădina casei. Dar în acest sfârșit de săptămână a zburat la bordul unui avion militar și a postat pe Facebook. 

#ForțeleAerieneRomâne

#Gorjulconteaza

Liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a participat la un meci organizat de primarul Ciprian Ciucu. ”În Sectorul 6, primăria organizează evenimente la care oamenii nu vin să privească, ci chiar ei sunt protagoniștii. Am făcut echipă cu Ciprian Ciucu la competiția de streetball. Mi-a plăcut! Oameni faini, atmosfera faină și primarul cool”, este mesajul lui Vîlceanu. 


Senatorul Ion Iordache își petrece weekend-urile la Turceni, unde deține și un complex de vânătoare ce se întinde pe câteva hectare. El a publicat linkul unei emisiuni la care a participat, pe subiectul complexului de vânătoare de la Turceni.

Galerie foto





Vizualizări: 1,780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: