Sigur pe el: Câștigam și de la Partidul Ecologist sau Forța Dreptei

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este sigur pe el. Spune că, în 2020, ar fi câștigat și dacă ar fi fost pe lista altui partid. Unul dintre partidele nominalizate nici nu era înființat pe atunci. 

“În 2020, și dacă candidam de la Partidul Ecologist sau de la Forța Dreptei sau altă formațiune, câștigam acel mandat de primar. 48%, procentele cu care am câștigat acel mandat cred că mi se datorează mie și echipei cu care am câștigat, iar echipa de la organizația municipală a PNL mă susținea indiferent din partea cărui partid aș fi candidat”, a spus Marcel Romanescu, într-un interviu la Radio Infinit.

Afirmația sa vine după ce liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că tensiunile dintre cei doi provin de cinci, șase ani și că, la ultimele alegeri, Marcel Romanescu ar fi fost susținut candidat la Târgu Jiu chiar dacă nu aceasta era dorința conducerii centrale a organizației liberale care era condusă atunci de Ludovic Orban.  

Ludovic Orban este acum președintele noii formațiuni Forța Dreptei. În Gorj, senatorul Ion iordache este cel care reprezintă organizația lui Orban.

Vizualizări: 2,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: