Cum ne protejam telefonul de lovituri?

La fel cum iti protejezi celelalte bunuri precum, masina, casa si multe alte lucruri importante din viata ta, asa trebuie sa ai grija si de telefonul tau. In era tehnologiei acesta este un dispozitiv esential, indispensabil chiar, care te ajuta sa comunici mai usor, sa fii la curent cu ultimele stiri, sa descoperi lumea si nu in ultimul rand, un asistent nepretuit cand vine vorba de job-ul tau. De aceea protectia acestuia este imperioasa si trebuie tratata cu seriozitate. Avarieriea telefonului poate duce la pierderea de date, informatii sensibile, amintiri placute si multe alte lucruri atat de dragi tie. Ce este de facut? Nimic mai simplu. Alege o husa de Samsung S8 care se potriveste nevoilor tale de zi cu zi, astfel protejandu-ti telefonul de socurile mecanice in urma scaparii accidentale.

Alegerea unei huse nu este intotdeauna o sarcina usoara, de aceea te vom ajuta in aceasta privinta, oferindu-ti informatii despre materialele recomandate, si de stiinta din spatele lor.

Totul se rezuma la fizica.

O conceptie gresita privind husele de telefon, este aceea ca intotdeauna trebuie sa alegi un material rigid. Multe dintre husele pentru Samsung S8+ sunt fabricate dintr-un plastic obisnuit, casant cu o fragmentare ridicata. Desi unii producatori ofera modele excelente de huse rigide nu intodeauna este cazul. Alege o husa care absoarbe energia, disipand astfel socul pe toata suprafata acesteia. In cazul unui soc, o husa dintr-un material rigid, cel mai probabil plastic, nu va face decat sa transfere energia impactului in telefon fara a atenua intensitatea. Daca socul este mai puternic, display-ul telefonului va avea de suferit deoarece flexibilitatea acestuia este limitata, crapand in cel mai bun caz stratul superior al acestuia. Sticla folosita in prezent la ecranul telefonului este mult mai rezistenta decat sticla standard folosita la ferestre sau pahare de exmplu, insa mult mai fragila decat spatele dispozitivului. Unele dinte cele mai comune materiale pentru fabricarea huselor sunt poliuretanul si in special siliconul, cunoscute si ca TPU, insa multi producatori folosesc plastic obisnuit, de aceea este recomandat sa eviti aceste huse.

Bineinteles, exista o multitudine de branduri de huse de telefon ce au in compozitie materiale de calitate in principal silicon ce absorb socurile mecanice si ofera o protectie sporita telefonului, insa este important sa stii din ce material este fabricata husa. Dupa ce afli aceasta informatie, vei fi pregatit sa alegi produsele ideale pentru tipul tau de telefon. Asa ca, fie ca alegi huse de telefon iPhone, sau huse pentru Samsung, sau orice alte huse originale, direct de la producator, asigura-te ca sunt confectionate din materiale premium, care absorb socurile si iti pastreaza telefonul in siguranta, indiferent de situatie.

Vizualizări: 415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: