Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum NU au reacționat politicienii după anunțul concedierilor de la CEO

Nici un politician sau partid politic nu a avut o reacție după anunțul CE Oltenia, potrivit căruia compania dă afară peste 5000 de oameni până în 2020. Vor pleca acasă 2000 de oameni anul acesta, 2000 la anul și câte 400 în anii următori.

Chiar dacă nu mai există îndoială asupra acestor concedieri nici un om politic de la nivelul județului nu are o opinie pe acest subiect, critici sau soluții. Cu toate acestea societatea a fost mereu subiect de campanie electorală și sigur va fi și anul acesta. Nici sindicaliștii nu mai spun o vorbă. Înainte de Paști unii au declarat firav că vor trece la măsuri extreme, alții au spus-o mai clar, dar acum că este sigur nu se mai aude nimic concret.

Piața de energie, economia țării și politica UE duce spre o redimensionare continuă a companiilor care produc energie pe cărbune, iar concedierea oamenilor este prima măsură luată de directorii societăților, însă din nefericire, nimeni nu deschide o dezbatere privind înlocuirea mineritului cu altceva. Spre deosebire de celelalte concedieri colective, acestea sunt mai grave deoarece numărul celor aproape de pensionare s-a redus drastic, ceea ce înseamnă că vor pleca acasă peste 4000 de oameni cu putere de muncă, dar care nu vor avea unde să lucreze.

Vizualizări: 3,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: