Cum poate fi purtata rochia baby doll la diferite ocazii

Toate domnisoarele isi doresc sa aiba cel putin o rochie baby doll (vezi modele pe MAHONI.ro), intrucat de-a lungul timpului, aceasta piesa vestimentara a devenit un adevarat ,,must have", fiind o rochie versatila, care poate fi purtata cu diferite ocazii. In plus, este vorba despre o rochie care ofera celor ce o poarta o imagine jucausa, inocenta, angelica si totodata atragatoare, feminina si deosebita. Fara indoiala, tinerele care aleg astfel de piese vestimentare reusesc sa fie in centrul atentiei oriunde ar merge si, totodata atrag privirile tuturor celor din jur. Secretul rochiei baby doll consta in a alege modul ideal, iar randurile de mai jos contin sfaturi pretioase de care domnisoarele trebuie sa tina cont.

Tinuta de zi

Tinerele pot include numeroase modele de rochii baby doll in tinutele de zi fara nicio problema! Pentru a face acest lucru, ele trebuie sa alega piesele vestimentare cu grija. De exemplu, materialele din care sunt realizate rochiile trebuie sa fie in concordanta cu locul in care domnisoarele doresc sa le poarte. La birou, recomandat este sa se opteze pentru materiale lejere, dar totusi pline si pentru rochii cu maneci, astfel incat sa fie adecvate mediului si cerintelor din cadrul corporatiei.

Cand vine insa vorba despre o iesire cu prietenii, tinerele pot alege sa poarte rochii vaporoase, cu diferite modele florale sau forme geometrice, In acest caz, rochiile pot fi fara maneca, pentru a oferi lejeritate in miscare si o senzatie de confort la orice pas.

Tinuta de seara

Seara, domnisoarele pot opta pentru rochii tip baby doll mai sofisticate, care sa le scoata in evidenta si care sa le puna in valoare trasaturile frumoase. De exemplu, ele se pot indrepta catre rochii din dantela in partea de sus si fuste din tull sau din voal pentru partea inferioara. Aceste modele sunt ideale pentru o iesire in club, de pilda. In acelasi timp, rochiile baby doll pot fi purtate si la evenimente mai deosebite, cum sunt banchetele, nuntile, botezurile sau petrecerile tip cocktail. In acest caz, recomandate sunt modelele mai spectaculoase, cu corset si fuste din voal, tull sau chiar satin.

Incaltamintea ideala

Rochiile baby doll pot fi purtate cu foarte multe tipuri de incaltaminte, in functie de locul in care domnisoarele urmeaza sa mearga, dar si in functie de eveniment. De exemplu, daca este vorba despre o tinuta office, atunci recomandat este sa se aleaga o pereche de sandale comoda, cu talpa joasa sau sandale cu platforme. La pol opus insa, la un eveniment mai deosebit, rochiile baby doll trebuie purtate cu pantofi stip stiletto, sandale elegante sau pantofi cu platforme. Culorile trebuie neaparat sa fie intotdeauna in concordanta cu nuantele rochiei, la fel ca si materialele din care sunt realizate sandalele sau pantofii.

Accesorii fine

Intrucat rochiile baby doll sunt deosebite si atrag atentia celor din jur, domnisoarele nu mai au nevoie de foarte multe accesorii pentru a-si completa tinuta. Ele pot opta, de exemplu pentru gentute simple, micute, iar cand vine vorba despre bijuterii, cercerii tip bobita sunt suficienti. Cel mult, domnisoarele pot purta si o bratara finuta.

Magazinele online, precum Mahoni.ro, sunt locurile ideale din care tinerele pot achizitiona rochite baby doll deosebite, indiferent de ocazia pentru care au nevoie de aceste piese vestimentare! Aici, domnisoarele pot gasi atat modele sofisticate, ideale pentru petreceri si evenimente importante, cat si modele mai simple, care pot fi purtate fara nicio problema la serviciu sau la o plimbare prin parc!

Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: