Cum pot antreprenorii gorjeni să își crească afacerile

Antreprenorii și oamenii de afaceri din Gorj pot afla cum să crească o afacere de la Lorand Soares Szasz, unul dintre cei mai buni traineri români în dezvoltarea businessurilor. Acesta va organiza în data de 25 aprilie, la Târgu Jiu, un seminar în care va prezenta 14 strategii pentru a crește vânzările în firmă. Participarea la acest seminar este gratuită, însă intrarea se face pe bază de programare.

Sunt invitați la acest seminar administratorii de firme care își doresc să aibă mai multe vânzări, o mai bună vizibilitate, dar și o echipă stabilă și motivată. „Pe 25 aprilie te invit în Târgu Jiu la acest seminar gratuit. Vor fi două sesiuni, între 10:00-13:00 și între 17:00-20:00 și te poți înscrie aici: http://bit.ly/2nS1mAB. Vei afla cum să aplici câteva tehnici simple care te vor scăpa de cele mai frecvente probleme pe care le întâmpină un antreprenor”, a anunțat Lorand Soares Szasz, pe o reţea de socializare.
Lorand Soares Szasz a explicat că, în ultimii 8 ani, la acest seminar au participat peste 140.000 de antreprenori și oameni interesați de creșterea afacerilor.

În cadrul acestui seminar, oamenii de afaceri gorjeni vor putea afla două dintre cele mai puternice strategii pentru a construi echipa ideală și încă pe atâtea prin care pot găsi strategiile de marketing care funcționează, garantează expertul.
Afaceriștii mai pot afla și ce trebuie să facă astfel încât criza financiară să nu-i ia pe nepregătite. „Participând la seminar, o să înveți să analizezi economia și să identifici când începe o criză și când se termină”, a conchis expertul.
Szasz a făcut un apel și la angajați: „Ești angajat, trimite-ți șefii la seminar! Vei vedea o schimbare în bine. Iar dacă firma se dezvoltă și ție îți va fi bine!”.

Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: