Încă 2 milioane de lei pentru firmele de pază din CEO

CE Oltenia a prelungit contractele cu firmele de pază, chiar dacă societatea se află în evaluarea licitației pe 2017 și nu a desemnat un câștigător. Între timp, compania încheie contracte cu titularii vechiului acord. Unul a fost parafat pe 28 martie, pentru suma de 2,4 milioane de lei, doar pe două luni.

Licitația a fost dată direct SMB SRL Târgu Jiu lider de asociere, la finalul lunii martie, chiar dacă atunci CEO ar fi trebuit să aibă deja câștigătorul contractului de 20 de milioane de lei pentru paza companiei. Nu se știe de ce durează atât de mult evaluarea licitației, fiind deja a patra lună în care CE Oltenia are contract cu firmele care prestau aceste servicii în 2016. Și anul trecut  a fost licitație cu cântec. Conducerea de atunci a găsit formula de a-i împăca pe toți, astfel că toate firmele au primit câteva loturi.

La CE Oltenia vorbim de un contract de aproape 20 de milioane de lei, cu sute de angajați, pentru 20 de unități. Compania a publicat pe 4 aprilie anunțul licitației dată direct firmei SMB. Este vorba despre servicii de pază la sediul CEO Târgu Jiu, sediul din București, carierele Roșia, Peșteana, Pinoasa, Rovinari, Tismana, USM Rovinari, Lupoaia, Roșiuța, Departament de Conservare Perimetre Miniere, Motru, Sucursala Electrocentrale Rovinari și Sucursala Electrocentrale Turceni. Suma este de 2,4 milioane de lei, iar câștigătoare este firma SMB SRL. De asemenea, paza la Jilț Nord, Sud și Chișcani este asigurată contra sumei de 340 de mii de lei de către Portal Protection Group SRL Târgu Jiu și Dialfa Security SRL Galați.

Vizualizări: 2,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: