Cum poți rezolva problemele prin hipnoză

Specialiştii și profesioniștii în domeniu demonstrează că hipnoza este atât un proces terapeutic, cât şi o stare. Hipnoza vine în beneficiul clientului pentru a-l ajuta să obțină rezultatele dorite, fie că este vorba de vindecare și însănătoșire sau despre atingerea scopurilor.

În opinia specialiştilor, percepţia oamenilor despre hipnoza este, de cele mai multe ori, una eronată, deoarece aceştia pun sub semnul egalului hipnoza cu lipsa de control sau, mai bine spus, cu cedarea controlului.

“Se pleacă deci de la o premisă greşită deoarece hipnoza nu are legătură cu cedarea controlului, aşa cum vedem în unele filme sau la spectacole de hipnoză. Din contră, are legătură cu folosirea totală a resurselor interioare pentru a descoperi un adevăr mai mare. Are legătură cu a aduce la suprafaţă cauzele problemelor, care sunt ascunse în subconștient, pentru a le putea rezolva în mod rapid șipentru totdeauna. Hipnotistul te ajută să reiei controlul asupra vieții tale. Este total invers decât se speculează. Rolul său este acela de ghid care te asistă în acest proces, vine alături de tine pe potecile ascunse din interiorul minții tale. Hipnotistul are acces doar la acele informaţii pe care tu decizi că vrei să i le dezvălui pentru a putea astfel să te ajute să obții rezultatul dorit”, afirmă Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Pentru a elucida adevăratul sens şi scop al hipnozei ca proces terapeutic și pentru a populariza cât mai mult această știință și artă terapeutică și de dezvoltare personală, Asociaţia Română de Hipnoză, în parteneriat cu Pro Succes Training, a lansat proiectul “Puterea Minții”, adresat atât formării viitorilor specialişti în domeniu, cât şi publicului larg. Programul conține tehnici inovatoare de lucru cu forța extraordinară a subconștientului cum ar fi Terapia Resurselor, Terapia Subliminală sau Training Profesional de Hipnoză.

Vizualizări: 1,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: