Cum să alegi blugii potriviți pentru femei? În ce stiluri sunt?

Blugii reprezintă o piesă vestimentară versatilă și nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. În stiluri, culori și lungimi diferite, aceștia se integrează perfect în orice tip de ținute. Probabil tocmai de aceea sunt atât de iubiți și preferați de toate femeile de pretutindeni.

Cum să alegi modelul potrivit de blugi?

Blugii sunt un articol vestimentar atemporal, iar atunci când alegi o pereche de jeanși, optează pentru un model care să ți se potrivească perfect și în care să te simți comodă. 

Ține cont de tipul și forma corpului care te definesc. Poartă orice tip de blugi dacă ai o siluetă clepsidră sau pară. Skinny, mom, boyfriend, bootcut, cu croi drept, toate modelele ți se vor potrivi. O siluetă tip dreptunghi se pretează pentru blugi cu talie înaltă bootcut sau straight leg și chiar slim fit, cu condiția ca cei din urmă să aibă buzunare mari în zona coapselor. 

 

Odată găsit modelul potrivit, dar și mărimea potrivită, alege să investești într-o pereche de blugi dama de calitate pe care îi poți regăsi în magazinul preferat într-o varietate de modele ce se vor preta tipului tău de corp. Alege nu doar o pereche, ci mai multe, în culori diferite și jonglează cu ei în ținute stylish.

Ce tipuri de blugi să alegi? 

Varietatea jeanșilor de cele mai multe ori ne pune în dificultate. Moda este în continuă schimbare, iar în prezent regăsim o mulțime de stiluri de blugi pe piață, de la mărimi XXS până la XXL, perfecte pentru fiecare conformație în parte. 

Blugii cu croi drept și regular sunt printre preferații tuturor, datorită versatilității ținutelor create. Pot fi purtați cu adidași, pantofi, teniși, iar datorită comodității pe care o oferă și senzației de lejeritate și libertate, pot fi purtați chiar și cu o pereche de papuci de casă. Alege un model de papuci de casa pe answear.ro, împreună cu blugii drepți potriviți și bucură-te de zile comode în confortul propriei case.

Blugii în stil trapez pot fi ușor recunoscuți prin partea evazată de la genunchi înspre glezne. Purtați din ce în ce mai des în ultima perioadă, blugii evazați au revenit în centrul atenției prin modele moderne, adaptabile oricăror personalități. O pereche de blugi evazați și încălțări cu toc vor crea o ținută sofisticată. 

Modelele ce urmează un croi larg sunt preferați pentru tenta sportivă pe care o dau unei ținute. Purtați ca atare sau cu manșeta din zona gleznei rulată, vei reuși să scoți în evidență zona gleznelor și să creezi un outfit relaxat. Poartă-i cu un pulover, un hanorac, chiar și o cămașă oversize, alături de adidași sau pantofi. 

Jeanșii slim și skinny sunt ideali pentru o siluetă subțire și înaltă, dar nu în mod obligatoriu, aceștia pretându-se pentru orice femeie. Stilul lor se îmbină perfect în ținute sportive, casual și chiar elegante. Negrii, albaștrii, roșii, prespălați, cu rupturi sau decupați în zona gleznei, vor reuși să creeze o ținută modernă, care să iasă în evidență. 

Salopete de blugi și jeggings – piese vestimentare intrigante

Dacă iubești denimul, dar îți dorești ceva mai spectaculos, optează pentru o salopetă de blugi. Cu crac scurt, trei sferturi sau lung, aceasta se pretează într-o infinitate de ținute. O salopetă de blugi îți va îmbogăți garderoba și va rămâne o piesă vestimentară atemporală pentru totdeauna. În funcție de cum o vei integra în ținute, poți obține outfit-uri relaxate, smart-casual și poate chiar și ceva mai elegante, alături de o pereche de sandale cu toc subțire sau o pereche de stiletto.

Tot din categoria blugi, dar mai elastici și poate mai confortabili, fac parte și blugii tip jeggings. La origine nu sunt tocmai blugi, însă mimează destul de bine aspectul de denim. Sunt iubiți de toate femeile și nu ar trebuie să-ți lipsească din garderobă. Pot fi purtați în orice tip de ținute de altfel.

Vizualizări: 1,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: