Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum să furi o sută de lei

Patru tineri din Ialomiţa s-au ales cu dosar penal ca urmare a unui furt mai puţin obişnuit. Aceştia au oprit la o patiserie din Bâlteni - Gorj unde au comandat mai multe produse, arătând că vor să plătească cu o bancnotă de 100 de lei. Au primit produsele şi restul de 94 de lei, dar şi-au luat şi suta înapoi şi au luat-o la fugă. Fapta s-a petrecut vineri dimineaţa şi a fost sesizată la poliţie de tânăra vânzătoare.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, care au stabilit că suspecţii au fugit de la faţa locului cu un autoturism, pe D.E. 79, spre oraşul Rovinari. Poliţiştii au instituit de urgenţă filtre rutiere, la aproximativ 20 minute de la apel autoturismul indicat fiind identificat pe D.E. 79, pe raza oraşului Rovinari. În autoturism au fost identificate patru persoane cu vârste cuprinse între 23 şi 47 de ani, toţi din comuna Obogea, judeţul Ialomiţa. Poliţiştii au efectuat controlul corporal al persoanelor, asupra unei tinere de 23 de ani fiind găsită bancnota de 100 lei, precum şi suma de 94 lei, reprezentând restul oferit de vânzătoare. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. (A.A.)

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: