Cum se construieşte o carieră de succes în Bucureşti

Raymond Zainel este un tânăr din Târgu Jiu care a luat drumul capitalei pentru a-şi urma visul de a face muzică. Raymond a devenit cunoscut după ce a apărut într-un spot publicitar al unei companii de telefonie mobilă. În scurt timp, ofertele au curs pentru tânărul târgujian dornic să se afirme în muzică. La cei 23 de ani ai săi, Raymond visează să cucerească scenele din ţară şi de peste hotare alături de artişti consacraţi ai muzicii uşoare.

 Are 23 de ani, este din Târgu Jiu, dar a plecat în Bucureşti să-şi împlinească visul de a face muzică. Raymond Zainel este un tânăr muzician a cărui poveste a fost expusă într-un spot realizat de o companie de telefonie mobilă. Tânărul absolvent al facultăţii de marketing intenţionează să aibă succes pe plan muzical şi munceşte de zor la piese noi pe care le postează pe canalul său de Youtube şi pe Facebook.

„Am plecat să fac facultatea în Bucureşti, însă tot ce aveam în cap era muzica şi, după ce am terminat-o, am plecat la Timişoara, culmea. Lucram acolo ca instructor de fitness, însă cu gândul la muzică am început să fac cover-uri să le urc pe You Tube şi anul trecut cam pe vremea asta am primit un telefon de la cei de la Vodafone, în care mi-au propus să-mi expună povestea ştiind că eu vreau să fac muzică şi că vreau să vin în București. A doua zi mi-am făcut bagajele, am plecat la Bucureşti şi am început să trăiesc o experienţă super frumoasă”, ne-a mărturisit Raymond. Viaţa în capitală nu este simplă, cu atât mai mult cu cât industria muzicală este poate cea mai solicitată de tinerele talente.

 Cheia succesului

Nu a fost uşor, dar Raymond este în prezent în discuţii cu o casă de producţie celebră şi visează ca până la sfârşitul anului să-şi lanseze deja un prim album. ”Cred că în orice carieră întâmpini dificultăţi, mai ales în industria muzicală unde este care pe care. Multă lume m-a criticat chiar de la început şi auzeam tot felul de replici negative la adresa mea, însă chestia asta îmi dă putere, mă face mai ambiţios şi mai dornic să demonstrez ceea ce pot. La noi în ţară sunt super mulţi artişti talentaţi, de la Andra, Antonia la Marius Moga, Alex Velea”, a spus Raymond.

În Târgu Jiu, lui Raymond nu i-au mai rămas decât prietenii și rudele, părinții fiind plecați la muncă în străinătate de ani buni. Revine cu drag în orașul în care s-a născut, dar spune că Bucureștiul îl definește ca artist și nu ar vrea să mai plece de acolo. ”Cheia succesului este să crezi în ceea ce vrei cu adevărat. Povestea din reclamă este sută la sută adevărată, cred că asta a şi prins la public, faptul că suntem oameni reali, poveştile sunt reale şi asta lipseşte în publicitate, că nu se redă întocmai adevărul. În Târgu Jiu mă întorc destul de des, mă întorc să-mi văd prietenii, să-mi văd rudele, dar mi se pare că Bucureştiul îmi oferă mai multe. Acolo mă descurc, am un loc al meu unde stau, în chirie, dar e ok, stau singur, mi-e bine, chiar mă descurc”, a spus Raymond Zainel.

Recent, tânărul artist şi-a făcut un tatuaj care îl defineşte ca artist, un microfon vintage. ”A fost ziua mea şi mi-am făcut un cadou de ziua mea. Am vrut să încep noul an lăsându-mi pe mine o urmă care să mă reprezinte”, a spus artistul.

Vizualizări: 1,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: