Pandurii, învinşi acasă! „Nu avem maturitate!”

Pandurii Târgu Jiu a pierdut derbiul Olteniei, echipa condusă de Emil Săndoi şi Sorin Cârţu, CS U Craiova, reuşind să ia cele trei puncte, scor 0-1. La meci a fost prezentă şi primăriţa din Craiova, Olguţa Vasilescu. Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu, nu a fost pe „Municipal“, dar suporterii au primit fluturaşi pe care au putut citi ce crede primarul cu privire meciul Pandurii - CSU Craiova.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Thaer Bawab în minutul 57. În urma acestui rezultat, pandurii rămân cu 18 puncte în clasament în timp ce CS U Craiova ajunge la cota 32 în dreptul punctelor. Pe 1 martie are loc duelul CFR Cluj, în deplasare. Cert este că Pandurii nu scapă de presiunea retrogradării, având doar 7 puncte peste ultima clasată, CFR Cluj, şi fiind la egalitate cu prima de sub linie, Concordia. Edi Iordănescu, antrenorul gorjenilor, crede că mai are de „lucrat“, „Trebuia să începem bine acest retur pentru a ne îndepărta de zona retrogradării. Este greu să joci cu sabia deasupra capului şi să fie presiunea aceasta. Chiar dacă avem jucători buni şi de calitate, mai avem de lucrat.  Eric este bun, dar nu se află în condiţia de a juca mai mult de 20-25 de minute", a spus Iordănescu la DigiSport. “Trebuie să adunăm puncte. N-am fost suficient de eficienţi şi de maturi în faţa porţii. Am avut acea ocazie cu Mihai Roman în 6 metri, alta era soarta jocului. N-am avut claritate în gura porţii. (...)Asta este, mergem înainte, ne pregătim. Suntem încrezători că vom depăşi acest moment”, a mai spus tehnicianul.

POLITIZAT

La meciul Pandurii - CSU Craiova, disputat luni seară pe Stadionul Municipal, jucătorii lui Săndoi şi Cârţu au fost mai buni, antrenorul Edi Iordănescu s-a arătat extrem de trist de rezultatul partidei, iar partidul de la Pandurii, PSD, şi-a făcut din nou imagine pe spinarea echipei. Suporterii au primit programul meciurilor, dar cu un interviu dat de primarul PSD Florin Cârciumaru.

GLUME

Olguţa Vasilescu, primăriţa Craiovei, a declarat după meci că o încântă mai tare faţa pe care a făcut-o Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj, după primirea golului, decât cele trei puncte obţinute la Târgu Jiu.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: