Iordănescu, în conflict cu Dinamo: Pintilii a ales finalista Cupei Ligii!

Venirea lui Mihai Pintilii la Pandurii a iscat un conflict între managerul lui Dinamo, Daniel Stanciu, şi tehnicianul gorjenilor, Edi Iordănescu. Pintilii a avut deja primul antrenament la Pandurii, iar Stanciu spune că acesta a ajuns la Târgu Jiu la sfatul selecţionerului Anghel Iordănescu. Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, a declarat că Pintilii a ales finalista Cupei Ligii. Astăzi, Pandurii luptă cu Dinamo pentru finalele Cupei Ligii.

Mihai Pintilii a fost dorit şi de Dinamo sub formă de împrumut, însă jucătorul a ajuns la Pandurii. Daniel Stanciu, managerul Dinamo, a sugerat că în decizia mijlocaşului s-a implicat chiar selecţionerul Anghel Iordănescu.

Edi Iordănescu, fiul selecţionerului şi antrenorul gorjenilor, a scris pe Facebook cum a fost transferat Pintilii. "Daniel Stanciu îl cunoaşte foarte bine pe Anghel Iordănescu şi ştie că niciodată nu s-ar hazarda să influenţeze jucători şi mă refer la situaţia lui Mihai Pintilii. Inclusiv când eu am avut de făcut alegeri în viaţă, a evitat de cele mai multe ori să mă influenţeze în vreo direcţie şi a lăsat mereu alegerile să fie la discernământul meu“, a scris tehnicianul Pandurii.

Edi Iordănescu a mai spus că a aflat despre transferul lui Pintilii de la impresarul Anamaria Prodan. „Pintilii a ales Pandurii pentru că este acasă, pentru că aici are familia, pentru că este un oraş care îl iubeşte, pentru că a fost dorit de conducere şi de stafful tehnic, pentru că a fost aşteptat cu bucurie de colegi în frunte cu finul lui, Nistor, şi pentru că era normal să aleagă echipa care va fi finalistă", a scris Edi Iordănescu pe pagina sa de Facebook.

ARBITRI

Marius Avram va conduce la centru partida dintre echipele Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti, din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii. Avram va fi ajutat de asistenţii Miclos Nagy şi Marius Nicoară, arbitru de rezervă fiind desemnat Iulian Dima. Observatorii întâlnirii de la Târgu Jiu vor fi Nicolae Grigorescu şi Dan Potocianu. Partida Pandurii - Dinamo, din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii, se va disputa marţi, de la ora 19.00, în direct la Dolce Sport.

EVOLUŢIE

Mihai Pintilii a mai evoluat timp de două sezoane în perioada 2010-2012 fiind şi căpitanul echipei. În 2 ani la Pandurii Târgu Jiu, Mihai Pintilii a evoluat în 60 de meciuri, reuşind 7 goluri şi 4 pase de gol. 59 dintre aceste partide au fost în Liga 1 şi una în Cupa României.

„Ar fi frumos să fim şi noi campioni o dată. Pentru a deveni campioni trebuie să trecem de Dinamo“.

Eric de Oliveira

„Sper să fie trei luni foarte bine pentru mine şi pentru Pandurii. (...) Trebuie să câştigăm cu Dinamo“.

Mihai Pintilii 

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: