Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum va fi vremea de Paște și 1 Mai

După câteva zile în care vremea va fi deosebit de rece, temperaturile vor crește, se arată în prognoza pe două săptămâni publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie.

În perioada 18 - 20 aprilie vremea va fi deosebit de rece, media maximelor urmând a se situa în jurul a 11 grade. Ulterior datei de 20 aprilie, temperatura aerului va crește treptat, astfel încât în ziua de 22 aprilie se va ajunge la valori de 18-19 grade în medie, valori ce ulterior vor caracteriza intervalul 23 - 27 aprilie.

Din 27 aprilie și până la sfârșitul intervalului, variațiile termice vor fi nesemnificative de la o zi la alta, maxima regională caracteristică fiind de 16-18, în medie. Minimele vor fi de 0-1 grad la începutul intervalului, apoi vor fi în creștere până spre valori medii de 8 grade în data de 27 aprilie.

Ulterior datei de 27 aprilie și până la sfârșitul intervalului, tendința temperaturii aerului este de scădere ușoară spre medii în jurul a 6 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 17 -20 aprilie și din nou în intervalul 22-30 aprilie.

Vremea va fi deosebit de rece în Oltenia în primele 3 zile ale intervalului, cu o medie a temperaturilor maxime de 10-11 grade. Ulterior datei de 20 aprilie vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară, astfel încât media maximelor va ajunge la 19 grade în perioada 25- 28 aprilie, apoi vremea se va răci, media maximelor urmând a coborî spre 16-17 grade până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Media minimelor va crește treptat de la 1-2 grade în intervalul 18 -21 aprilie spre valori de 8 grade în perioada 26 -29 aprilie, apoi va scădea ușor spre 6 grade până la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în perioada 18 -20 aprilie, apoi în intervalul 22 aprilie- 01 mai.

Vizualizări: 1,618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: