Romanescu: Trăim într-o lume de nebuni

“Ne-au băgat total în ceață!” Este concluzia la care a ajuns primarul Marcel Romanescu după ce consilierii de la ALDE s-au lăudat că au deblocat situația de la vârful Clubului Sportiv Municipal. Edilul susține că, în realitate, lucrurile sunt tot blocate, nu poate fi numit directorul și va repune în dezbatere proiectul privind validarea rezultatelor acestui concurs la toate ședințele viitoare.

“Trăim într-o lume de nebuni. Sincer vă spun. Inițiatorul proiectului respectiv este primarul municipiului Târgu Jiu. Nu are nicio treabă cu ALDE sau cu Ediță Lădaru. Este primarul municipiului Târgu Jiu. Faptul că au modificat în totalitate un proiect de hotărâre iarăși mă determină să cred că acest copil de mingi al PSD, mă refer la Ediță Lădaru, nu înțelege legea”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Primarul a explicat că problema e la fel ca și până acum. Fără vreo rezolvare. Romanescu anunță că va insista în fața Consiliului Local să aprobe proiectul privind numirea lui Robert Bălăeț pe postul obținut în urma concursului, în forma inițială: „Proiectul de hotărâre spune ceva. Este modificat nu numai titlul proiectului, ci și conținutul. Strict pe legile în vigoare, inițiatorul vine cu un proiect de hotărâre și poate fi modificat, dar fără să se schimbe în esență fondul problemei. De la eliminarea unui articol până la validarea unui concurs e cale lungă. Eu am propus validarea concursului organizat la CSM. Efectiv, ne-au băgat total în ceață. Voi propune de fiecare dată proiectul de hotărâre pe care l-am propus și luni. La fiecare ședință de îndată, extraordinară sau ordinară, voi veni pe masa consilierilor cu acest proiect de hotărâre. Luni nu s-a rezolvat niciun fel de problemă”. (M.M.)

Vizualizări: 1,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: