Cum vor fi majorate salariile la MedservMin

Valentin Mogoe, directorul MedservMin, a anunţat că salariaţii societăţii vor avea salarii majorate, criteriul de bază fiind evaluarea activităţii. În acest moment, MedservMin funcționează cu aproximativ 100 de medici, asistenți și ambulanțieri, care prestează servicii medicale pentru mineri și energeticieni.

Salariu unui medic este puțin peste 2.000 de lei, iar un asistent cu vechime câștigă lunar aproximativ 1.200 de lei.

Mogoe susţine că salariile nu au fost majorate de ani buni. Pentru a avea o imagine asupra muncii fiecăruia și să poată stabili care salarii vor fi majorate și cu cât, a cerut o caracterizare de la medici, dar și o imagine asupra activității fiecărui asistent. Aceste documente au ajuns în plic la directorul MedservMin, Valentin Mogoe, care le va deschide și le va analiza în ședința de miercuri. „Cred că ar trebui majorate salariile asistenților, dar în funcție de munca pe care o depun și de activitatea lor zilnică. Am cerut o caracterizare și un raport de activitate pentru asistenți pe fiecare centru din teritoriu. Le-am primit pe majoritatea. Nu am deschis niciun plic. Toate se vor deschide miercuri, le vom studia și atunci o să stabilim și ce salarii vor fi mărite și cu cât. Este cert că salariile acestora nu au fost mărite de foarte mult timp”, a declarat Valentin Mogoe.

Lucrează la o organigramă fără directori

Valentin Mogoe nu este de acord cu actuala organigramă a MedservMin, pe care a moștenit-o de la directorii din trecut, pentru că majoritatea posturilor TESA sunt de conducere. „O să schimb organigrama, trebuie să fac alta nouă din care vor dispărea majoritatea, dacă nu toate posturile de director. Nu este posibil așa ceva. Sunt foarte mulți directori și nu avem nevoie”. 

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: