Cumpara motoferastraul Husqvarna 365 X-Torq, echipat cu cele mai performante piese de drujba!

Motoferastraul Husqvarna 365 X-Torq, destinat exclusiv utilizatorilor profesionisti din domeniul pomiculturii si silviculturii, are o denumire cu dublu inteles. Chiar daca, la prima vedere, acele cifre ar reprezenta o simpla serie, 365 este totodata numarul zilelor dintr-un an, iar semnificatia este aceea ca motoutilajul respectiv poate fi folosit continuu, fara interventii in service. Dotat cu unele dintre cele mai performante piese de drujba scandinave, 365 X-Torq are o greutate redusa si o putere mare, facandu-l potrivit pentru o gama larga de lucrari complicate.

Motorul X-Torq este robust, asigurand un nivel al emisiilor "prietenos" cu mediul inconjurator, dar si un consum extrem de redus de carburant. De parca toate aceste avantaje si piese drujba de ultima generatie nu ar fi de ajuns, mai avem o veste buna pentru tine. Daca alegi acest model, vei beneficia si de o reducere de 300 de lei.

Iata, in continuare, principalele caracteristici si beneficii ale acestui model de motoferastrau:

1. Motorul X-Torq. Asa cum am spus si mai sus, acesta are un consum mic de combustibil si un nivel al noxelor redus, in limitele prevederilor aflate in vigoare la nivel european;

2. Sistemul Air Injection. Acest sistem centrifugal de curatare a aerului asigura o uzura redusa si un timp mult mai indelungat intre doua interventii succesive in service;

3. Carterul din magneziu. Aceste piese de drujba solide si rezistente la turatii mari permit exploatarea profesionala, in conditii dificile si pentru o perioada indelungata;

4. Filtrul de aer cu sistem de fixare rapida. Nu in ultimul rand, filtrul de aer cu sistem de fixare rapida faciliteaza curatarea si inlocuirea imediata a acestuia.

Motoferastraul seria 365 X-Torq de la Husqvarna are o capacitate cilindrica de 70,7 centimetri cubi si o putere de 3,6 kW, o greutate de 6,4 kilograme (fara piesele de drujba destinate taierii) si o lungime a sinei de ghidaj de 18 inci (45,72 de centimetri). Pretul produsului este de 2.899 de lei (TVA inclus), o reducere semnificativa de la pretul obisnuit de 3.199 de lei.

Iata, mai jos, specificatiile tehnice ale acestui motoutilaj dotat cu cele mai performante piese de drujba scandinave:

Motor

- putere: 3,6 kW;

- capacitate cilindrica: 70,7 cm3;

- turatie maxima: 10.200 rpm;

- turatie la ralanti: 2.700 rpm;

- cuplul maxim: 3,8 Nm;

- consum de carburant: 426 g/kWh;

- tip pompa ulei: automata;

- debit pompa ulei: 4-20 ml/min;

- emisii: 747 g/kWh;

Echipare

- lungimea sinei de ghidaj: 18";

- tip prindere: lat;

- tip lant: H42;

Dimensiuni

- greutate (fara piese de drujba de taiere): 6,4 kilograme;

- dimensiuni: 31,9x43,5x24,5 centimetri;

Zgomot

- emisii zgomot: 119 dB;

- nivel masurat la urechea utilizatorului: 110 dB;

Vibratii

- nivel vibratii echivalent maner fata/spate: intre 5,7 si 8,0 m/s2;

Lubrifiere

- tip ulei ungere: Husqvarna sau echivalent, 50:1;

- volum rezervor ulei: 0,4 litri.

Prin urmare, daca iti doresti un produs de cea mai inalta calitate, pentru activitati profesioniste complexe in aer liber, opteaza pentru motoferastraul Husqvarna 365 X-Torq, cu 300 de lei reducere!

Vizualizări: 1,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: