"Cupa Femina" la Târgu Jiu

Concurs destinat exclusiv femeilor. În zilele de 4 și 5 martie, Clubul Sportiv Autocorex va organiza, în Târgu Jiu, Campionatul Județean de Îndemânare Auto (CNIA) 2023, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.).

 

Competiția se numeşte "Cupa Femina" şi este dedicată femeilor și fetelor care doresc să facă primul pas în motorsport și dețin permis de conducere categoria B.

Concursul va avea loc în parcarea de pe Insulița Târgu Jiu, pe asfalt, iar numărul maxim de automobile admise este de 50. Înscrierile se pot face până la data de 4 martie, prin email.

”Sunt admise să participe automobile înmatriculate sau neînmatriculate care să respecte normele de siguranță de bază-scaun cu tetiere, centura în minim 3 puncte, instinctor. Casca de protecție trebuie amplasată la vedere, pe scaunul pasagerului”, transmit organizatorii concursului.

Competiţia presupune două manşe. Pentru alcătuirea clasamentului final se vor cumula cei mai buni doi timpi din cele două manșe de concurs.

Festivitatea de premiere va avea loc pe platoul amenajat în zona startului. Vor primi cupe piloţii clasaţi pe primele trei locuri.

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: