Gorjenii au luat cu asalt agențiile de turism

Agențiile de turism din Târgu-Jiu au fost luate cu asalt de gorjenii care au vrut să-și achiziționeze din timp o vacanță pentru la vară. Majoritatea au ales și anul acesta litoralul românesc pentru că angajații de la stat au avut tichete de vacanță și au profitat de oferte prin programul ”Înscrieri timpuri”.

De la începutul acestui an, agențiile au fost neîncăpătoare pentru gorjenii care au vrut să își cumpere din timp o vacanță pe litoral. Deși prețurile au crescut, asta nu a fost un impediment pentru cei care vor să se relaxeze câteva zile la malul mării.

”Am fost foarte aglomerații în agenție pentru că gorjenii au venit să-și cumpere vacanțe pentru la vară. Și anul acesta în topul preferințelor a fost litoralul românesc, mai ales pentru angajații din sectorul de stat care au primit tichete de vacanță. În plus de asta mulți au beneficiat și de programul ”Înscrieri timpurii”, dacă achită integral concediu până la data stabilită de fiecare hotel. Au fost și clienți care au decis să achite în rate, fără a beneficia însă de oferte. Prețurile au mai crescut față de anul trecut destul de mult, dar nu am sesizat o scădere a turiștilor și aș spune că din contră.”, a declarat reprezentantul unei agenții de turism din Târgu-Jiu

Printre preferințele gorjenilor pentru vacanța de vara se numără stațiunile din Bulgaria, Grecia, Croația, Albania și chiar Turcia în ciuda seismelor înregistrate în ultimele săptămâni.

Vizualizări: 3,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: