Olguța Berbec, spectacol de Zilele Comunei Albeni

Cetățenii comunei gorjene Albeni vor petrece în 14 și 15 august, de Zilele Comunei. Evenimentele au debutat marți, la orele 15, cu o serie de activități culturale dedicate micilor cetățeni din localitate, precum și o demonstrație de karate.

De la orele 19.30, cetățenii comunei sunt invitați să ia parte la un spectacol folcloric susținut de Florin Ionaș-Generalul și formația, urmat de un recital al Olguței Berbec, solistă a Ansambului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”.

Miercuri, de Sfânta Maria Mare, manifestările vor începe cu o sfințire a terenului sintetic al comunei, urmată de o competiție de fotbal, de la orele 14. Manifestările vor continua cu noi activități culturale cu copiii din comuna Albeni și din localitățile din apropiere, iar mai apoi va avea loc premierea echipei de fotbal câștigătoare.

De la orele 19.30, cetățenii din Albeni sunt invitați de autoritățile locale să ia parte la un spectacol susținut de artiștii Nicu Fîciu, Elena Bălan, Emil Badea, Cristina Olteanu, Ilie Dură, Reli Sanda, Andrada Betej și David Hodoiu.

Manifestările de Zilele Comunei Albeni se vor încheia cu un foc de artificii.

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: