Cuplaj de handbal la Sala Sporturilor

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui în acest week-end două meciuri de handbal. Iubitorii acestui sport sunt aşteptaţi duminică la sală unde pot vedea la lucru junioarele III de la CSM Târgu Jiu, cu începere de la ora 12:00 şi echipa masculină de handbal a UCB Târgu Jiu, cu începere de la ora 15:00.  

Echipa de junioare  III a CSM  Târgu Jiu a avut un start de sezon foarte bun, debutând cu două victorii, iar în etapa a treia neavând joc programat. În cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de junioare III, fetele antrenate de Andrei Enache întâlneşte echipa Clubului Sportiv Şcolar Petroşani, duminică, cu începere de la ora 12:00.  Tot în etapa a patra vor juca duminică CSS Slatina  cu CSS Craiova, LPS  Slatina cu CSS Caracal şi HCM Craiova cu CSM Slatina iar sâmbătă joacă CSS Drobeta Turnu Severin cu HCM Râmnicu Vâlcea.  Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se află pe locul 2 în clasament după trei etape, dintre care una au stat, având şi trei puncte bonus pentru respectarea cerinţelor de talie.  

 După jocul fetelor de la CSM vor juca tot la Sala Sporturilor handbaliştii de la UCB Târgu Jiu revin şi ei în premieră pe parchetul Sălii Sporturilor. Handbaliştii pregătiţi de Adrian Gorun primesc duminică, cu începere de la ora 15:00, vizita formaţiei CNOPJ Timişoara. După ce au stat etapa trecută şi au pierdut  meciul din prima etapă, gorjenii nu stau bine în clasament dar speră să obţină în acest meci prima victorie a sezonului.

Echipa de senioare de la CSM Târgu Jiu nu va evolua în această etapă iar săptămâna viitoare handbalistele lui Liviu Andrieş vor juca cu prima clasată Dacia Mioveni.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: