Pandurii, meci contra fostului antrenor Cristi Pustai

Pandurii are programat sâmbătă un meci greu cu o fostă echipă de primă ligă, Dunărea Călăraşi, care a retrogradat sezonul acesta în Liga secundă. Gorjenii sunt în subsolul clasamentului Ligii 2 înaintea acestui meci, cu 5  puncte, acolo unde îi au „colegi de suferinţă” şi pe cei de  la Călăraşi, care au pierdut trei puncte la masa  verde  şi mai au doar 6 puncte în acest moment.

 Pandurii Târgu Jiu va avea un meci dificil în acest week-end,  nu numai prin prisma valorii lotului celor de la Dunărea  Călăraşi ci mai ales prin prisma faptului că pe bancă se află cel mai bun antrenor care a condus echipa din Târgu Jiu. Cu Cristi Pustai antrenor, gorjenii au mers în grupele Europa League iar în sezonul trecut medieşeanul l-a ajutat pe Adrian Bogoi în ultimele  etape să salveze echipa din Târgu Jiu de la  retrogradare, participând efectiv la antrenamentele pandurilor.

Cu un moral slab, după eșecul usturător de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 2-5, Pandurii mai are şi mari probleme de lot, Bogoi lăsând acasă şapte jucători, mulţi dintre ei titulari în lot la meciurile precedente, Trancă este accidentat, la fel ca şi Kazuki şi portarul Iulian Dinu care au probleme medicale, ambii confruntându-se cu o răceală  severă în ultimele zile. Ciobanu se antrenează separat de  echipă, el venind după o accidentare, la fel ca şi Lică, aceştia urmând să se antreneze şi în week-end la Târgu Jiu. Nu fac parte din lot nici Nichifor şi Dinu Ivănescu, lăsaţi şi ei la Târgu Jiu după ce echipa a plecat vineri spre Călăraşi.

La capitolul moral  nici Dunărea nu excelează, mai ales că a fost sancţionată cu înfrângere la ”masa verde” şi cu penalitate sportivă de către Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române pentru meciul cu Universitatea Cluj, câştigat cu 3-2 pe teren propriu, în etapa a 7-a a Ligii 2. Echipa lui Cristian Pustai l-a folosit în meciul cu ”U” Cluj, ca integralist, pe mijlocaşul Robert Boboc, aflat în stare de suspendare.

Înaintea meciului cu Pandurii, Dunărea coboară pe locul 17, cu 6 puncte și ajunge pe loc retrogradabil, la doar un punct distanță de Pandurii, care se află pe 19, cu 5 puncte.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în sezonul 2017 – 2018 când Dunărea a promovat în Liga 1.  Dunărea s-a impus în ambele jocuri, atât în tur cât și în retur, cu același scor, 3-1.

Rezultate şi program etapa a 9-a

         Vineri, 27 Septembrie

FK Csikszereda - Universitatea Cluj     1-1

         Sâmbătă, 28 Septembrie

CSM Reşiţa - Farul Constanţa     11:00

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara          11:00

SCM Gloria Buzău - Concordia Chiajna        11:00

UTA Arad - Daco-Getica Bucureşti       11:00

Dunărea Călăraşi - Pandurii Târgu Jiu          11:00

Campionii FC Argeş - Turris Oltul Turnu Măgurele         12:00

         Duminică, 29 Septembrie

Ripensia Timişoara - Sportul Snagov   11:00

Metaloglobus Bucureşti - Rapid   12:00

         Marţi, 1 Octombrie

Petrolul Ploieşti - CS Mioveni       17:45

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: