Meci caritabil la Sala Polivalentă din Rovinari: Din dragoste pentru Georgiana

Un meci caritabil de fotbal în sală va fi organizat în week-end la Rovinari între două echipe de Old Boys ale formațiilor Pandurii Târgu Jiu și Jiul Rovinari. Primarul oraşului Rovinari invită locuitorii urbei să fie prezenţi la acest meci pentru a ajuta o tânără din localitate să fie operată pentru a scăpa de o boală cruntă.

Primarul Robert Filip îi învită pe locuitorii din Rovinari la un meci special pentru a ajuta o tânără cu probleme de sănătate. „Georgiana, rovinăreanca noastră, vecina noastră, ruda noastră, mama unui băiețel în vârstă de doar 11 ani are nevoie de ajutorul nostru mai mult decât oricând. A fost diagnosticată cu cancer ovarian care s-a extins și la stomac, iar șansa la viață a primit-o de la o clinică privată din Turcia.  Suma de bani necesară pentru deplasare și tratament depășește cu mult posibilitățile familiei așa că trebuie să dăm o mână de ajutor”, a fost îndemnul primarului Filip.

"Din dragoste pentru Georgiana" este campania inițiată de Asociația Uniunea Femeilor din Gorj. Sâmbătă, 8 februarie, va avea loc, în Sala Polivalentă a orașului Rovinari, un meci de fotbal demonstrativ cu scop caritabil susținut de componenții Old Boys ai formațiilor Pandurii Târgu Jiu și Jiul Rovinari.

Totodată, Asociația Uniunea Femeilor din Gorj a deschis un cont unde pot fi făcute donații. RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001, Banca Comercială Română S.A. Cod SWIFT RNCBROBU, cu mențiunea Georgiana.

Vizualizări: 2,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: