Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cursuri de calificare

SC Călimăneşti-Căciulata SA organizează pe cheltuiala sa cursuri de formare profesională conform Legii nr. 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă, pentru profesia: ospătar, bucătar şi cameristă.

La aceste cursuri se pot înscrie persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani, nu au calificare pentru aceste profesii şi sunt absolvenţi ai unei forme de învăţământ cu durata de 8-10 ani, liceu cu/sau fără diplomă de bacalaureat.

Persoanele care vor urma aceste cursuri, vor încheia cu SC Călimăneşti -Căciulata SA contract de ucenicie a cărui durată va fi în funcţie de nivelul de calificare obţinut.

SC Călimăneşti-Căciulata SA asigură condiţii de masă şi cazare celor care solicită participarea la aceste cursuri.

Relaţii se pot obţine la tel. 0250-750.993, fax 0250-751.138, email: secretariat_caciulata @yahoo.ro sau juridic @calimanesti-caciulata.ro.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: