Curtea de Conturi la Baia de Fier şi Bengeşti

Curtea de Conturi se află în prezent în control la mai multe primării din judeţul Gorj. Printre acestea se numără primăria Bengeşti Ciocadia şi Baia de Fier. Potrivit primarului Victor Geogia, până acum la el la primărie nu a fost găsită nicio neregulă. Controalele continuă însă.

Alte ştiri pe scurt:

Produse gorjeneşti, expuse la Montreux

Zeci de produse realizate de meşterii populari gorjeni şi o serie materiale promoţionale care amintesc de sculptorul Constantin Brâncuşi vor fi expuse la Montreux, Franţa, la standul României din Satul Francofoniei, în perioada 17-24 octombrie. Vizitatorii francezi şi străini vor putea viziona un film despre potenţialul turistic al Gorjului şi vor primi în dar atât obiecte de artizanat ale meşterilor de la Şcoala Populară de Artă cât şi suveniruri brâncuşiene. (D.M.)

Mai multe maşini înmatriculate în Gorj

Numărul autoturismelor înmatriculate în Gorj a crescut simţitor în acest an. Până la începutul lunii octombrie, Serviciul de Permise şi Înmatriculări a efectuat 11.572 de înmatriculări faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut când au fost înmatriculate 10.341 de autoturisme. Şi în ceea ce priveşte radierile numărul acestora a crescut de la 4258 efectuate anul trecut, la 8.338 efectuate în acest an. Dacă în aceeaşi perioadă a anului 2009 parcul auto din Gorj deţinea 79.435 autovehicule, în 2010 numărul acestora a ajuns la 81.312 (D.M.)            

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: