Curtea Gabrielei s-a umplut cu lemne. A primit și primul tort din viața ei!

Dorința fetei de 11 ani, din comuna gorjeană Scoarța, a fost împlinită de mai mulți oameni cu suflet mare. Fata care a emoționat întregul județ când a spus că dorința ei cea mai mare este să aibă lemne pentru că tremură de frig în casă a primit daruri din partea multor necunoscuți care au făcut-o să zâmbească. În avans, de ziua ei, a primit și un tort. A fost primul din viața ei.

Pentru Gabriela, copilăria a fost una grea. Locuiește cu părinții ei într-o casă sărăcăcioasă și gătesc într-un vagon de metal care stă să se prăbușească peste ei. Cea mai mare dorință a fetei care va împlini, vineri, 11 ani, a fost să aibă lemne ca să nu mai tremure de frig în casă.

Dorința s-a împlinit repede. Mai mulți gorjeni care i-au văzut povestea în ziarul Pandurul i-au cumpărat lemne. Acum are curtea plină de lemne. „Sunt foarte fericită. Nu mă așteptam să ne ajute atât de multă lume. Mi-am dorit să avem lemne pentru foc pentru că multe nopți am tremurat de frig în casă. Dorm cu mami, îmbrăcată gros și cu plapumă pe noi pentru că era foarte frig. Acum o să avem căldură. Asta a fost cea mai mare dorință a mea, dar oamenii ne-au adus de toate și le mulțumim foarte mult”, a mărturisit Gabriela.

Fata a avut parte de o surpriză și din partea Mărioarei Babu. Băcița de la Novaci a venit la ea încărcată cu daruri. „Am citit povestea ei în ziarul Pandurul și m-a impresionat foarte mult. Nu am putut să rămân indiferentă. I-am adus alimente, dulciuri, brânză, lapte, bani să cumpere lemne, un tort și prăjituri. Nu o să ne oprim aici. O să mai vin pe la ea pentru că m-a impresionat foarte mult povestea ei. Alți copii, la 11 ani, își doresc tablete, haine sau mai știu eu ce, Gabriela și-a dorit doar lemne pentru că tremura de frig. O să vin și o s-o mai ajut pentru că m-a emoționat foarte mult”, a spus Mărioara Babu.

Tortul pe care l-a primit de la băcița Mărioara a fost primul pentru Gabriela. „Nu i-am mai făcut niciodată tort. E primul din viața ei. Nu ne-am permis să îi facem. Nu ne așteptam să ne ajute lumea. Eu nu lucrez, am stat cu ea acasă. Soțul a rămas fără serviciu înainte de sărbători și nu ne-am permis să cumpărăm nici lemne. Mai mergem cu ziua și toți banii se duc pe mâncare. Am cumpărat și lemne, dar s-au dus repede. Le mulțumim tuturor pentru ajutor”, a spus mama fetei.

Galerie foto




Vizualizări: 25,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: