El este primul primar de o zi la Motru. Sunt 19 înscriși

Gabriel-Alin Băiceanu va fi luni, 1 februarie, primar la Motru, alături de cel ales, Cosmin Morega. La provocarea ”Primar pentru o zi”, lansată de primarul din Motru, au răspuns 19 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 26 ani. De la 1 februarie, tinerii vor fi prezenți pe rând, timp de o zi, alături de Cosmin Morega, la toate activitățile administrative și politice din ziua respectivă.

Scopul acestei provocări este acela de a pregăti tinerii din Motru pentru a intra în administrație și, de ce nu, să poată prelua în viitor frâiele orașului.

”În funcție de programul zilei, vor avea o serie de activități. Fiecare înscris va fi apelat telefonic pentru confirmarea participării. Mulțumesc tinerilor care s-au înscris la această provocare. Sper ca, după această perioadă, cât mai mulți tineri să facă un pas curajos spre administrația publică și politică, pentru ca împreună să putem schimba mentalități, mod de lucru și să punem în practică ideile lor îndrăznețe și de multe ori benefice”, a transmis Cosmin Morega, primarul din Motru.

Galerie foto


Vizualizări: 1,714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: