Dorința unei fete de ziua ei: Lemne să nu tremure de frig în casă

Poveste emoționantă în localitatea gorjeană Scoarța. Cea mai mare dorință a unei fete din Pișteștii din Deal de ziua ei este să primească lemne ca să nu mai tremure de frig. Singurul venit al familiei este alocația fetei după ce tatăl fetei a rămas fără serviciu recent, pentru că firma la care lucra a făcut restructurări în pandemie.

Dorința Gabrielei a fost făcută publică pe Facebook de o tânără care s-a mai implicat în mai multe campanii caritabile. Gabriela a surprins-o când i-a spus ce își dorește de ziua ei, care va fi pe 5 februarie: lemne ca să încălzează locuința bătrânească în care stă cu părinții ei.

„Am găsit-o pe Gabriela într-o căsuță mică și bătrânească din localitatea Piștești din Deal, Gorj, pictând! Dorința ei mi-a dat un fior în suflet și m-a făcut să cred ca ei merită mult mai mult. Tatăl Gabrielei muncea la o firmă unde s-au făcut restructurări și a fost dat afară, iar mama este casnică. Pe data de 5 februarie este ziua Gabrielei și ea își dorește ca de ziua ei să primească în dar o mașină de lemne și nimic mai mult, chiar dacă traiul lor este mult mai greu de pe o zi pe alta, trăind decât din alocația ei. Vin din nou cu rugămintea la oamenii cu suflet: să facem posibil ca dorința Gabrielei să devina realitate! Cine dorește să o ajute pe Gabriela mă poate găsi la următorul număr de contact: 0757764918”, a fost apelul Danielei Cîrjan.

Galerie foto



Vizualizări: 5,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: