Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Meditații gratuite la un liceu din Gorj

Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu va rămâne anul viitor cu doar două clase a IX-a din trei, dar asta nu i-a descurajat pe profesorii care continuă să ofere meditații celor care vor să devină liceeni aici.

Așa cum fac în fiecare an, profesorii oferă meditații gratuite. ”Cadrele didactice de specialitate ale Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu oferă meditații gratuite viitorilor elevi ai liceului. Această acțiune se va desfășura începând cu data de 20 februarie 2021 în cadrul liceului, iar la pregătiri vor fi așteptați toți elevii de clasa a VIII-a care doresc să susțină examenul de admitere la liceu la una din specializările: muzică, arte vizuale (arte plastice și arhitectură) și arta actorului. Cursurile se vor desfășura în atelierele de specialitate dotate modern ale liceului.”, anunță Daria Haidău, directorul Liceului de Arte ”Constantin Brăloiu“ din Târgu-Jiu.

Săptămâna trecută, cadrele didactice au protestat alături de elevi și părinți împotriva deciziei luate de Inspectoratul Școlar, privind desființarea unei clase.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: