Nu au voie să piardă cu ACS Poli Timişoara

Jucătorii de la Pandurii nu au voie să mai facă paşi greşiţi cu echipele de pe ultimele locuri din clasament dacă vor să nu intre în zona roșie a clasamentului. Sâmbătă va veni la Târgu Jiu penultima clasată, ACS Poli Timişoara, iar singura variantă de luat în calcul pentru gorjeni nu poate fi decât victoria.

ACS Poli Timişoara a acumulat doar 18 puncte şi este pe locul 19, însă echipa timişoreană pare să fie în formă bună, patru puncte obţinându-le în ultimele două etape în care a înregistrat un egal în deplasare, chiar pe terenul celor de la Sportul Snagov, după care au învins şi o contracandidată, CS Baloteşti.

Moralul timişorenilor e la fel de bun ca şi forma pe care o arată şi aceştia par hotărâţi să lupte pentru a ieşi din zona retrogradării, deși au de recuperat 12 puncte până la primul loc deasupra liniei.

Luând în calcul toate aceste aspecte, Pandurii nu va avea un meci uşor, indiferent de locul ocupat de adversarul din această etapă. „Nu ne interesează ce loc ocupă în clasament adversarele noastre. Pentru că noi trebuie să ne vedem doar de jocul nostru, ştim greşelile pe care le-am făcut şi trebuie să le remediem. În retur am luat şase goluri din opt faze fixe, iar de când am început campionatul cred că 80% dintre goluri le-am luat din faze fixe”, spune antrenorul Adrian Bogoi, care ştie ce întăriri au făcut echipele din Liga I, chiar şi cele de pe ultimele locuri, în timp ce el a fost nevoit să trimită pe teren 7-8 debutanţi în liga secundă, după ce în iarnă s-au adus doar jucători de liga a treia şi judeţ: „Toate echipele au făcut nişte modificări majore în lot în pauza dintre tur şi retur şi toate s-au întărit. La noi a fost mai greu. Eu încerc să găsesc soluţii la echipă în fiecare etapă altele. Am promovat şapte-opt jucători în patru meciuri, fotbalişti care nu au jucat în Liga a doua până acum”.

Situația a fost una foarte delicată pentru Pandurii încă de la începutul campionatului, pentru că s-au schimbat mulţi jucători din lot aceleaşi motive, neplata la timp a salariilor. În condiţiile în care au venit şi au plecat jucători continuu era foarte greu de omogenizat lotul.

Din păcate nu se mai poate face nimic acum şi acesta rămâne lotul cu care gorjenii trebuie să joace toate meciurile până la finalul campionatului.

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: