Dacian Cioloș vine la Târgu Jiu să strângă semnături

Dacian Cioloş va ajunge miercuri, 6 martie, la Târgu Jiu. Preşedintele Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS) va lua parte la o şedință de lucru cu membrii partidului din Gorj, însă va avea și o întâlnire informală cu simpatizanţii gorjeni USR-PLUS, în zona pietonală a străzii Victoriei.

La întâlnirea cu simpatizanţii vor participa şi Alin Mituţa, Elena Călin, Victor Giosan, coordonatorii regiunii S-V Oltenia, Radu Miruță, preşedintele filialei județene USR, precum şi Marius Stroie, coordonatorul judeţean USR Gorj pentru campania de alegeri europarlamentare.

Alin Mituța, gorjean originar din Novaci, este candidat comun al Alianței 2020 USR-PLUS la Alegerile Europarlamentare din 26 mai, pe un loc eligibil de pe listă. În şedinţa de lucru, programată în intervalul orar 09:00-10:45, vor fi prezentate planurile pentru perioada de până la alegerile din luna mai şi se vor discuta aspecte legate de organizarea partidului pe teritoriul judeţului. ”La întâlnirea cu simpatizanţii, care va începe la ora 11.00, se vor strânge semnături de susţinere a Alianței 2020 USR-PLUS. Cele două evenimente se vor desfăşura în aceeaşi zi, 6 martie. Dacian Cioloş şi coordonatorii regionali PLUS vor fi prezenți, în perioada următoare, în toate oraşele reşedință de judeţ din țară şi în oraşele mari din diaspora, cu ocazia Caravanei PLUS”, au anunțat reprezentanții PLUS Gorj.

Evenimente majore sunt programate la Iași, Brașov, Timișoara, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca și Bruxelles.

Vizualizări: 1,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: