Dan Vasilică rămâne în staff-ul noului "principal" al FCU Craiova

Gorjeanul Dan Vasilică revine ca preparator fizic la FCU Craiova după ce s-a ocupat o perioadă de antrenamentele echipei. FC U Craiova are începând de joi un nou antrenor, Marius Croitoru, care a fot deja prezentat oficial.

FC U Craiova și-a găsit antrenor după despărțirea de Nicolo Napoli. Marius Croitoru s-a înțeles cu Adrian Mititelu și a semnat cu trupa din Bănie. Fostul antrenor al lui FC Botoșani va fi principal, însă nu și în acte, neavând Licența Pro. Astfel, FCU va fi nevoită să găsească o soluție pentru a putea „fenta” regulamentul.

Antrenori secunzi vor fi Florin Drăgan și Silviu Dobre, iar antrenor cu portarii va fi Eugen Anghel. De pregătirea fizică a echipei lui Adrian Mititelu se va ocupa Dan Vasilică, în timp ce director sportiv va fi Robert Săceanu.

Croitoru a părăsit-o pe FC Botoșani în această vară, după un mandat de trei sezoane la formația moldoveană. Tehnicianul a avut anumite neînțelegeri cu Valeriu Iftime, care au dus la încheierea acordului dintre cele două părți.

Antrenorul în vârstă de 41 de ani se îndreaptă astfel către a doua sa experiență ca principal. ProSport a anunțat despre înțelegerea dintre Croitoru și Mititelu la începutul acestei luni, însă discuțiile intraseră pentru scurt timp în impas. În final, tehnicianul a ajuns la o înțelegere cu oficialii FC U Craiova, și a semnat cu echipa din Bănie. Croitoru confirmase și el aceste discuții, anunțând la un moment dat că simple formalități îl mai despart de echipa condusă de Adrian Mititelu.

Vizualizări: 2,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: