Două echipe din Liga 1 ar putea juca pe Stadionul din Târgu Jiu

FCU și CSU Craiova vor fi nevoite să-și dispute meciurile de „acasă” din perioada 10 august - 30 septembrie pe alt stadion decât „Ion Oblemenco”. Cele două echipe ar urma să joace la Târgu Jiu sau Severin, discuțiile nefiind încă finalizate.  

Echipele craiovene din Liga 1 se confruntă cu aceeași problemă pe care a avut-o FCSB în finalul sezonului recent încheiat. Pentru desfășurarea unui festival muzical, „IntenCity Festival”, stadionul pe care cele două echipe își dispută meciurile de pe teren propriu, „Ion Oblemenco”, va fi blocat vreme de mai bine de o lună și jumătate, după cum a anunțat Oltenia TV. Cele 3 zile de festival sunt 26-27-28 august, dar organizatorii evenimentului vor prelua arena încă de pe date de 10 august. Ulterior datei de 28 august, gazonul va fi schimbat, iar echipele de fotbal vor fi reprimite abia de la începutul lui octombrie pe teren, potrivit sursei citate.

Așadar, FCU și CSU Craiova nu vor putea utiliza arena din Craiova vreme de aproximativ două luni, perioadă în care fiecare dintre cele două echipe ar trebui să aibă minimum 3 meciuri „acasă” în Liga 1.

„Izgonite” de pe „Ion Oblemenco”, CSU și FCU Craiova ar putea juca meciurile din acea perioadă la Târgu Jiu sau Drobeta Turnu Severin pentru a fi mai aproape de casă.

Vizualizări: 986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: