Ce adversari are Universitatea Craiova în meciurile amicale

Aflată în cantonament în Austria, Universitatea Craiova are trei meciuri amicale perfectate. Primul, pe 26 iunie, de la 17:00, ora României, contra Arminiei Bielefeld, echipă retrogradată din Bundesliga germană la finele sezonului 2021-2022.

Pe data de 29 iunie, de la 19:30, oltenii o vor întâlni pe Qarabag FK (Azerbaidjan, liga 1), iar pe 3 iulie, de la 12:00, pe Heidenheim 1846, din liga a doua germană. Alte două teste sunt în curse de perfectare.

Arminia Bielefeld a retrogradat în sezonul recent încheiat din Bundesliga, terminând pe locul 17, penultimul. Sub Bielefeld s-a aflat doar Furth. Lotul echipei germane este evaluat la aproximativ 57 de milioane de euro, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Qarabag este campioana Azerbaidjanului și are 9 astfel de trofee în palmares. Lotul echipei este evaluat la aproximativ 14 milioane de euro. De asemenea, campioana Azerbaidjanului a câștigat și 7 cupe în istoria sa. Qarabag va juca în preliminariile Champions League împotriva lui Lech Poznan, campioana Poloniei.

Al treilea adversar al Universității, Heidenheim, a terminat sezonul recent încheiat pe locul 6 în 2.Bundesliga. Lotul echipei germane se ridică la valoarea de aproximativ 17,5 milioane de euro.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: